Hungary's Got Talent Molnár Nikolett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 A Hungary’s Got Talentben ma este egy dögös hölgy forrósítja majd fel a levegőt rúdtánc-előadásával.

Nikolettet arról kérdezetem a basckstage-ben, hogy pasik járnak-e hozzá rúdtáncra és ők hogyan viszonyulnak ehhez a sportághoz.
„Vannak pasik, akik szívesen kipróbálják magukat a rúdon, ki kitartóbb, ki kevésbé. A rúdtánc világban már komoly versenyek is vannak férfikategóriában” – mondta Niki, akit tanítványai még nem próbáltak elcsábítani.
„Szerintem érzik, hogy nem vagyok nyitott feléjük ilyen szempontból, de bókokat és szép szavakat azért kapok bőven” – mondta a rúdtáncos lány, aki nagyon izgul az elődöntő előtt, mert nagy dolog számára, hogy itt lehet az élőshow-ban.

Forrás: Life.hu

Buda Juli a Got Talent leglátványosabb produkciójával készülhttp://www.life.hu/sztarok/20151212-buda-juli-a-got-talent-leglatvanyosabb-produkciojaval-keszul.htmlA Hungary’s Got Talent tökéletes testű flairese, azaz koktéldobáló művésznője megoldja, ha élő adásban elejti az üveget.TV + Sztárok--Milák Mózes: "Nagy a tétje a ma estének"http://www.life.hu/sztarok/20151212-milak-mozes-a-hungarys-got-talent-enekese.htmlA Hungary’s Got Talent gyönyörű hangú énekesét különleges hivatásáról faggattuk a backstage-ben.Milák Mózes amellett, hogy tehetségével lenyűgözte a nézőket és a zsűrit, elmesélte régebben milyen nemes hivatást űzött. TV + Sztárok--Geszti Péter elárulta ki a kedvence a Got Talentbenhttp://www.life.hu/sztarok/20151212-geszti-peter-elarulta-ki-a-kedvence-a-got-talentben.htmlAz X-Faktor egykori mentorával a Hungay’s Got Talent harmadik élő elődöntője előtt futottunk össze. GESZTI nevű formációjával ő lesz az este extraprodukciója, és már alig várja, hogy színpadra lépjen.Arról faggattam, mennyire más az X-Faktorhoz képest egy olyan tehetségkutató, ahol különböző műfajok mutatkoznak be, és hogyan érzi magát ismét az RTL Klub kulisszái mögött. TV + Sztárok--Geszti Péter visszatér az RTL Klub képernyőjérehttp://www.life.hu/sztarok/20151211-geszti-peter-visszater-az-rtl-klub-kepernyojere-a-hungarys-got-talentben.htmlGeszti Péter új dala a Hungary's Got Talent színpadán debütál szombat este az RTL Klubon.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huIdegösszeomlást kapott Aureliohttp://www.life.hu/sztarok/20151202-idegosszeomlast-kapott-aurelio-apja-halala-miatt.htmlAz RTL Klub Fókuszának adott interjút zokogva a gyászoló Aurelio. A fiú egyetlen támaszát veszítette el. TV + SztárokOrigoBerki Krisztián térden állva kérte meg Pamela kezéthttp://www.life.hu/sztarok/20151210-berki-krisztian-terden-allva-kerte-meg-pamela-kezet-az-edes-elet-kamerai-elott.htmlAz Édes Élet kamerái előtt kérte meg a macsó gyermeke édesanyjának kezét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.