Bruce Willis popsi bugyi Tallulah Willis tanga tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világsztár lánya, Tallulah nem rejti véka alá bájait és a kis fekete csipkét megmutatta a nagyvilágnak.

Tallulah Willis igaz csak vadiúj tetkóját akarta a nyílvánosság elé tárni, hiszen büszke rá, hogy a híres gördeszkás, Tony Hawk nevét varratta magára. A sportoló lájkolta sőt hozzá is szólt a fotóhoz, és biztos a lányzó sejhaját is megcsodálta.

Forrás: Instagram/Tallulah Willis
Ajándékokkal lepte meg a LifeNetwork tévéseit Sarka Katahttp://www.life.hu/sztarok/20151214-sarka-kata-modell-es-musorvezeto-ajandekokkal-lepte-meg-a-lifenetwork-teveseit.htmlKedves meglepetéssel köszönte meg Sarka Kata a LifeNetwork stábtagjainak a türelmüket és segítókészségüket. TV + SztárokOrigoCsobot Adél nem akarja tudni a kisbabája neméthttp://www.life.hu/sztarok/20151214-csobot-adel-enekesno-nem-akarja-tudni-a-kisbabaja-nemet.htmlÉlete eddigi legemlékezetesebb karácsonya vár Csobot Adélra, hiszen szorgos kismamaként készül az ünnepekre. TV + Sztárok--Dobó Kata igéző szépség - csodás fotón pózolt a színésznő http://www.life.hu/sztarok/20151214-dobo-kata-szineszno-igezo-szepseg-azon-a-foton-amit-kozossegi-oldalan-osztott-meg.htmlGyönyörű szelfivel lepte meg rajongóit a színésznő, amelyen sugárzóan szép - ez nem is csoda, hiszen remek hétvégéje volt. TV + Sztárok--Minősíthetetlen! Alekosz sokkoló szerelésben pózolthttp://www.life.hu/sztarok/20151214-alekoszt-egy-szal-fecskeben-fotozta-bauko-eva.html Az Édes élet legszórakoztatóbb párosa újra nagyot alkotott: Baukó Éva bizonyos szempontból igencsak felkavaró képet osztott meg cimborájáról, Alekoszról. TV + Sztárok--Ilyen még nem volt a Got Talentben - A zsűri megszakította az egyik produkcióthttp://www.life.hu/sztarok/20151212-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-adasaban-a-fekete-ikreket-kinyomta-a-zsuri.htmlHoppá! A Got Talent élő show-jában piros gombot nyomtak a zsűritgaok, ilyen még nem fordult elő a válogató óta! TV + Sztárok--Linczényi Márkó hatalmasat bókolthttp://www.life.hu/sztarok/20151212-linczenyi-marko-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-zsuritagja-hatalmasat-bokolt-buda-julinak.htmlA Hungary's Got Talent zsűritagja nem mindennapi bókkal illette Budai Julit, a tehetségkutató koktéldobáló szőkeségét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.