Sztárok támogatják Légrádi Márk hajóskapitány világ körüli útját

Forrás: Facebook/Légrádi Márk -
Légrádi Márk Vincze Lilla Bornai Tibor vitorlás hajóskapitány Pártos Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ körüli útra induló hajóskapitány, aki vállalkozása keretein belül beteg gyermekeket támogat majd, a sztárok körében is népszerű.

A "Vitorlás Földkerülés egy nemes célért 2016-2019" program mellé állt Vincze Lilla énekesnő, Pártos Csilla műsorvezető, Ubrankovics Júlia színész, Bornai Tibor énekes és Kamarás Máté színész.

Forrás: Facebook/Légrádi Márk

„A sztárokkal a közösségi oldalon vettem fel a kapcsolatot és nagyon örültem, amikor mindenki azonnal igent mondott és támogatott. Vincze Lilla gyermekkori kedvencem, hiszen iskolás koromban a Napoleon Boulevard volt a kedvenc együttesem. Amikor a Facebookon írtam az énekesnőnek, azonnal válaszolt, nyitott volt a kezdeményezésre. Egy kávézóban találkoztunk, leültünk, elmeséltem neki a terveimet és azóta tartjuk a kapcsolatot, sőt egy dalt is ír az utamhoz" – kezdte Márk, aki a KFT zenekar oszlopos tagjával, Bornai Tiborral is az interneten vette fel a kapcsolatot.

A "Vitorlás Földkerülés egy nemes célért 2016-2019" projekt elsődleges célja,
hogy életmentő műtétre váró Gyermekeknek gyűjtsön adományokat, az „Egy
ország egy Gyermekért" program keretein belül. A hajó Budapestről
indul és az első állomás már Százhalombatta, ahol elkezdődik a
rendezvénysorozat.

„Örültem, amikor Tibor is nyitott volt és szívesen meghallgatta a terveimet. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy mellém állt és drukkol" – mosolygott a hajóskapitány.

A Life.hu-n folyamatosan olvashatsz arról, hogy halad Márk a hajó építésével és mikor indul a földkörüli útra.
Forrás: Facebook/Légrádi Márk

Interjú Légrádi Márkkal

„A négyméteres hullámokon még tükörtojást is készítek... Kormányzás kérdése az egész, nyolc métertől magasabbra még nem vitorláztam. Fura érzés, de nem úgy kell elképzelni, hogy dobálja a hajót a tenger. A megfelelő technikával sréhen hátulról felsiklok a hullámra és lavírozgatok" – mesélte a Life.hu-nak Márk.
Pierrot: "Balázsék dala? Szóra sem érdemes!"http://www.life.hu/sztarok/20151216-pierrot-az-mtva-a-dal-2016-zsuritagja-elmondta-a-velemenyet-sebestyen-balazsek-dalarol-amit-neveztek.htmlA Dal 2016 sajtótájékoztatóján többek között arról faggattuk Pierrot-t, hogy Polgár Peti „HungaryCool" című nótája, amiben Sebestyén Balázs is szerepet vállalt, miért nem került be a 30 legjobb közé.TV + Sztárok--Zsédát rémálmából ébresztették a Dallalhttp://www.life.hu/sztarok/20151215-zsedat-remalmabol-ebresztettek-a-dallal-aztan-minden-jora-fordult-hiszen-o-lett-a-dal-2016.htmlAz énekesnő megálmodta, hogy ott lesz az Eurovízión, de szerencsére a rémálomból a valóságban csupa jó sült ki. TV + Sztárok--Ordibálás, csata, harc: Curtis elhagyta párját?http://www.life.hu/sztarok/20151215-curtis-rapper-a-tv2-edes-elet-sztarja-es-parja-csilla-ordibaltak-egymassal.htmlA hangos veszekedés a páros kapcsolatának a végét is jelentheti. A rapper szerint sok minden megváltozott közöttük az utóbbi időben. TV + SztárokOrigoBruce Willis lánya tangás popsit villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20151214-bruce-willis-vilaghiru-szinesz-lanya-tallulah-willis-tangas-popsit-villantott-es-megmutatta-uj.htmlA világsztár lánya, Tallulah nem rejti véka alá bájait és a kis fekete csipkét megmutatta a nagyvilágnak. TV + Sztárok--Megható képsorok! 18 éves felvétel került elő Zámbó Jimmyrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20151216-zambo-jimmyrol-meghato-felvetel-kerult-elo.htmlAz 1997-es tévéfelvételen a Király egy rajongó családot látogat meg, akik könnyekig hatódva fogadják az énekest. TV + Sztárok--Berki Krisztián rávette kislányát, hogy káromkodjon egyethttp://www.life.hu/sztarok/20151216-berki-natasa-zselyke-berki-krisztian-kislanya-igy-karomkodik.htmlA magyar macsó bebizonyította: lánya, Natasa Zselyke több ezer kilométer távolságból is hallgat az apai szóra. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.