Komoly fogadást veszített el Sebestyén Balázs: Megkopasztják!

Forrás: RTL Klub -
kopasz fogadás Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Sebestyén Balázs nagy téttel kötött fogadást Rákóczi Ferivel.

Mivel Rákóczi Feri három hónapig kibírta dohányzás nélkül, amivel egyébként végleg le is tette a cigarettát, Sebestyén Balázsnak kopaszra kell vágatni a haját. Végül annyi kedvezményt kapott a rádiós, hogy 1 centis maradhat a haja. Ha minden igaz, a Got Talent szombati döntőjében már ilyen hajjal lesz látható.

Rá sem ismerünk Jennifer Anistonra! Durván megváltozott a külsejehttp://www.life.hu/sztarok/20151215-jennifer-anistont-szokatlan-kulsovel-fotoztak-le-legujabb-filmje-forgatasan.htmlA 46 éves színésznőt Atlantában kapták le a lesifotósok, de nagyon furcsa képeket készítettek róla. TV + Sztárok--BulvárRap: "Kelemen Annának az a baja, hogy nincs aki rakja..."http://www.life.hu/sztarok/20151216-bulvarrap-kelemen-anna-ganxta-zolee-ordog-nora-es-gaspar-gyozo.htmlA Life.hu rappere, Hegyi Roli ezen a héten sem hagy titeket a legfrissebb sztárhírek nélkül. Rímekbe szedve elmeséli, mi történt a hírességekkel az elmúlt néhány napban.TV + SztárokOrigoTolvai Reni: "Szívesen vokálozom Andrásnak"http://www.life.hu/sztarok/20151215-tolvai-reni-szivesen-vokalozom-andrasnak-mondta-a-dal-sajtotajekoztatojan.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Tatár Csilla visszatér A Dal műsorába és Harsányi Levente oldalán újra szebbnél-szebb ruhakölteményekben bűvöli majd el a nézőket és a színpadra álló énekeseket. A zsűriben viszont nagy változások történtek, hiszen egyedül Pierrot maradt a tavalyi gárdából, aki mellett Zséda, Freinreisz Károly és Both Miklós foglal majd helyet.TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoKállay-Saunders András: "Nem Reni ellen versenyzek!"http://www.life.hu/sztarok/20151215-kallay-saunders-andras-nem-reni-ellen-versenyzek-interju-az-enekessel.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Tatár Csilla visszatér A Dal műsorába és Harsányi Levente oldalán újra szebbnél-szebb ruhakölteményekben bűvöli majd el a nézőket és a színpadra álló énekeseket. A zsűriben viszont nagy változások történtek, hiszen egyedül Pierrot maradt a tavalyi gárdából, aki mellett Zséda, Freinreisz Károly és Both Miklós foglal majd helyet. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoZsédával és Tatár Csillával erősít A Dalhttp://www.life.hu/sztarok/20151215-zseda-enekesnovel-es-tatar-csilla-musorvezetovel-erosit-a-dal-2016ban.htmlA műsorvezetőket nem cserélték le, a zsűri azonban változott az Eurovíziós Dalfesztivál Magyarországi válogatóján. TV + Sztárok--Kiderült! Zséda és Freinreisz Károly A Dal zsűrijébenhttp://www.life.hu/sztarok/20151215-zseda-enekesno-es-freinreisz-karoly-zenesz-a-dal-zsuritagjai-kozott.htmlPierrot maradt, mellé jött még Zséda, Freinreisz Károly és Both Miklós - kihirdették A Dal 2016-os szériájának zsűritagjait. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.