Sebestyén Balázs bevállalta: nekiestek a fejének nullás géppel

Forrás: Facebook/Morning Show -
műsorvezető kopasz haj Rákóczi Ferenc Morning Show RTL Klub Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fogadás az fogadás! Rákóczi Feri még nyáron fogadott Sebestyén Balázzsal, hogy nem gyújt rá három hónapig, és betartotta ígéretét. Balázsnak emiatt meg kellett válnia a hajától.

Sebestyén Balázs három hónappal ezelőtt ígérte meg Rákóczi Ferinek, hogy ha december 17-éig nem gyújt rá, levágatja a haját kopaszra. Nos a fogadást illik állni, Feri nem gyújtott rá, Balázs pedig vágatott. A műsorvezető szombat este a Hungary's Got Talentben mutatja majd meg a végleges frizuráját, ám a Morning Show Facebook oldalán némi ízelítőt láthattunk abból a folyamatból, ahogy Balázs megszabadult dús hajától. Az igazi érdem azonban Rákóczi Ferié, aki három hónapja bírja cigi nélkül és egy szálra sem gyújtott rá.

Forrás: Facebook/Morning Show
Horváth Éva vért evetthttp://www.life.hu/sztarok/20151217-horvath-eva-modell-vert-evett-a-disznotoros-reggelin.htmlA modellt igazi disznótoros reggelivel vendégelték meg, ő pedig nem utasította vissza a finom falatokat. TV + Sztárok--Czuczor-Gidai Zsófi, az RTL Klub legfiatalabb sztárja ajándékot kapott http://www.life.hu/sztarok/20151217-czuczor-gidai-zsofi-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-legfiatalabb-sztarja.htmlA versmondó kislány, aki mindenki lelkét megérintette a Got Talent élő showjában, már otthonosan érzi magát az RTL Klub falai között. TV + Sztárok--Bódi Sylvi nagyon szexin fesztiválozotthttp://www.life.hu/sztarok/20151217-bodi-sylvi-modell-szexi-topban-fesztivalozott-hawaiion.htmlA modell megmutatta, hogy kell karácsony előtt pár nappal élvezni a fesztiválhangulatot: szexi topban, a forró homokban. TV + Sztárok--Jordan Smith, Király Viktor ellenlábasa nyerte a Voice-thttp://www.life.hu/sztarok/20151217-jordan-smith-nyerte-az-amerika-voicet.htmlAz a srác nyerte meg az amerikai The Voice idei évadát, aki egy korábbi párbajadásban majdnem kiejtette Király Viktort - írja az Origo. TV + Sztárok--Bereczki Zoli becserkészte Palya Beáthttp://www.life.hu/sztarok/20151217-bereczki-zoli-es-palya-bea-kozos-eneklesre-keszulnek.htmlKét elsőre igencsak különbözőnek tűnő ember talált egymásra a magyar zenei világban, akikről ráadásul az is kiderült, hogy mennyire hasonlóak. TV + SztárokOrigoStohl András kileste kollégája férfiasságáthttp://www.life.hu/sztarok/20151217-stohl-andras-a-valotarsak-cimu-sorozatban-kileste-lengyel-tamas-ferfiassagat.htmlA Válótársak című sorozat legújabb része bővelkedett a pikáns jelenetekben. Stohl András például kileste Lengyel Tamás férfiasságát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.