karácsony 2015 luxus Gáspár Győző tengerpart nyaralás Törökország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A showman Törökországban tengeti napjait. Győzi egy hatalmas hotelből jelentkezett rajongóinak.

Úgy tűnik, Gáspár Győző ezúttal a tengerpartpon várja a Jézuskát.„Köszöntelek benneteket a 32 fokból, jól vagyunk, mindjárt lemegyünk napozni. Hú, de sokan utálhatnak most engem, a habiszti hülyegyerek elmegy most nyaralni, mi meg itthon fázunk" – mondta Győzi.

No coment!!!

Szerző: Győző Gáspár, 2015. december 22.

Gáspár Evelin fürdőruhás alakjától eldobod az agyad - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151222-gaspar-evelin-bikiniben-lubickolt-uj-alakkal-pozol-a-sztarcsemete-foto.htmlA sztárcsemete az utóbbi hónapokban keményen edzett, ennek pedig meglett az eredménye. Egyrészes fürdőruhában mutatta meg követőinek az új külsejét. TV + SztárokOrigoEgészség és vitalitás féláron a Zsigmondy kártyávalhttp://www.life.hu/sztarok/hirdetes/20151222-egeszseg-es-vitalitas-felaron-a-zsigmondy-kartyaval-1.htmlA Széchenyi és Gellért fürdők híre az elmúlt 100 évben az egész világot bejárta. Nincs olyan külföldi, aki nem azzal a céllal érkezne Budapestre, hogy ellátogasson legalább az egyikbe. A magyarok közül is mindenki ismeri, azonban sokan még nem próbálták. HirdetésKiss Daniella: "Nem értem el helyezést a Miss World világversenyen"http://www.life.hu/sztarok/20151222-kiss-daniella-szepsegkiralyno-nem-ert-el-helyezest-a-miss-world-vilagversenyen.htmlBár a Miss World Hungary győztese a világversenyen nem szerzett helyezést, nincs elkeseredve. TV + Sztárok--Kárász Róbert: "Az is jólesik, ha tudom, hogy valaki utál"http://www.life.hu/sztarok/20151221-karasz-robert-a-tv2-mokka-musorvezetojet-nem-zavarja-ha-utaljak-nagy-interju-jotekonykodasrol-es.htmlA TV2 Mokka műsorvezetője érdekes személyiség, hiszen a csipkelődős, pikírt műsorvezetői álarc mögött, egy jószívű és kedves ember bújik meg, akivel jótékonykodásról és megosztó stílusáról beszélgettem. TV + Sztárok--Benkő Dániel egy 44 évvel fiatalabb lány domborulataitól kerül ihletett állapotbahttp://www.life.hu/sztarok/20151221-benko-daniel-lantmuvesz-szexi-muzsat-talalt-magnak-egy-24-eves-lany-szemelyeben.htmlA lantművész egy 44 évvel fiatalabb lánytól kap ihletet - ez őt ismerve egyáltalán nem meglepő. TV + SztárokRTLKLUBTolvai Reni felrántotta a felsőjét: Ez volt alatta!http://www.life.hu/sztarok/20151221-tolvai-reni-enekesno-fekete-szexi-dominaszerelesben-szelfizett.htmlAz énekesnő dominaszerkóban szelfizett, mindezt pedig azzal tetézte, hogy fellebbentette a felsőjét, hogy megmutassa, mi van alatta. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.