Váratlan fordulat! Mégsem Novodomszky Éva kapja Jakupcsek műsorát

Forrás: MTVA -
Ridikül (műsor) Dióssy Klári Novodomszky Éva Jakupcsek Gabriella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A korábbi hírekkel ellentétben mégsem Novodomszky Éva lesz Jakupcsek Gabriella műsorának, a Ridikülnek új műsorvezetője.

Dióssy Klári, a Család-Barát című műsor eddigi háziasszonya lesz a Ridikül új műsorvezetője – írják az MTVA sajtóosztályának Facebook-oldalán.

Forrás: MTVA

A kirúgott Jakupcsek Gabriella helyére került Dióssy Klári január 25-én mutatkozik be a produkcióban, az MTVA célja a váltással, hogy "újabb nézői csoportok csatlakozzanak a műsorhoz, illetve az azt kísérő Ridikül klubokhoz, illetőleg a Ridikül című újsághoz is. Kimondott célja a közmédiának, hogy e témakörben a Ridikül a legnépszerűbb női beszélgetős magazinná váljon."

Világsztárral futott össze Vastag Csabahttp://www.life.hu/sztarok/20160110-vilagsztarral-futott-ossze-vastag-csaba.htmlVastag Csaba Los Angelesben járt, ahol a világ egyik legkedvencebb sztárjával találkozhatott.TV + SztárokOrigoVáltozás lesz a Barátok köztbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160110-a-baratok-kozt-cimu-sorozatban-valtozas-varhato-rozgonyi-adam-kreativ-producer-szerint.htmlA népszerű sorozat kreatív producere, Rozgonyi Ádám szerint egy egészen más irányt vehet a Barátok közt. TV + Sztárok--Hódi Pamela: "Elsírtam magam"http://www.life.hu/sztarok/20160109-a-miami-seaquariumba-latogatott-el-berki-krisztian-hodi-pamela.htmlA Miami Seaquariumba látogatott el a Berki família. Pamela posztja indulatokat generált a közösségi oldalon. TV + SztárokOrigo10 év után otthagyja a Budapesti Operettszínházat Szabó Dávidhttp://www.life.hu/sztarok/20160109-10-ev-utan-otthagyja-a-budapesti-operettszinhazat-szabo-david.html A színházi évad közepén állt fel a teátrum egyik legnépszerűbb énekes-színésze. TV + Sztárok--Ejha! Carmen Electra még mindig bombanőhttp://www.life.hu/sztarok/20160108-carmen-electra-meg-mindig-bombano.htmlA színésznő és modell, aki Playboy-címlapokkal és tengerparton futkározással alapozta meg hírnevét, még mindig ugyanolyan dögös, mint a 90-es években. TV + Sztárok--Egyelőre nem ajánlottak munkát a nagy csatornák Jakupcsek Gabriellánakhttp://www.life.hu/sztarok/20160108-jakupcsek-gabriellanak-az-mtva-menesztett-musorvezetojenek-egyelore-nem-ajanlottak-munkat-a-nagy.htmlAz MTVA menesztett műsorvezetőjére még nem csaptak le a kereskedelmi csatornák. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.