Curtis: „Ha nem az oszlopba megyek bele, hanem valakibe, akkor mi van?"

Forrás: Facebook/Curtis -
Karambol felelősség TV2 baleset Curtis Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Édes Élet sztárja életében elérkezett az idő, hogy szembenézzen az általa okozott baleset következményeivel.

Ahogy a Life.hu is megírta, Curtis, január elsején karambolozott. Szerencsére nem volt sérültje az ütközésnek, de felmerült az ittasság gyanúja. Amennyiben ez beigazolódik, büntetőeljárás indul Curtissel szemben. A rapper később vállalta a felelősséget: „Nem tudom, mi a szabály, mennyi idő után tisztul ki az ember, mikor szabad újra volán mögé ülni. Ha hibáztam, sajnálom, és vállalom érte a felelősséget. És azért is elnézést kérek, ha valakinek csalódást okoztam". A sztár hétfő este az Édes Élet kamerái előtt vall az a balesettel kapcsolatos érzéseiről – írta a Blikk.

Forrás: Facebook/Curtis

„Gondolj bele, hogy ha ott van valaki, és abban kárt teszek. Ez van azóta bennem, hogy valakinek baja lesz. A kocsi nem érdekel, vagy ha velem történik valami. De ha nem az oszlopba megyek bele, hanem valakibe, akkor mi van?" – magyarázta szerelmének Curtis. „Azt hittem, kipihentem magam, gondoltam, elmegyek kocsiért, nem tudok mit csinálni. Hálát adok a sorsnak, hogy nem egy embert gázoltam el. Azt nem tudnám feldolgozni".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.