Katalin hercegné Adele születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétvégén ünnepelte 34. születésnapját Katalin hercegné. A család állítólag otthon ünnepelte a nagy napot, de azért Adele meglátogatta őket egy minikoncert erejéig.

A brit lapok idén nem jutottak hozzá az ajándéklistához, így még azt sem tudhatjuk, hogy Vilmos herceg mivel lepte meg feleségét, de a francia Closer magazin információi szerint az otthonukban tartott ünnepségen Adele énekelt. Ez azért nem semmi születésnapi meglepetés!

Forrás: AFP

Készítsd el Katalin hercegnő ikonikus sminkjét!

Szombaton lett 34 éves a gyönyörű hercegnő, aki köztudottan imádja a piperéket: saját maga készítette el a sminkjét még az esküvőjére is. Az egyszerű, visszafogott megoldások híve ő, így nem nehéz elkészíteni kedvenc makeupját sem. Larion Oscar sminkmester most ebben segít, de arról is kérdeztük a szakértőt, ha tehetné, ő mit változtatna Katalin sminktechnikáján. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.