Damu Roland cáfolja alkoholbeteg felesége állításait

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Damu Roland terhesség alkohol
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg korábban arról szóltak a hírek, hogy Damu Roland feleségének alkoholelvonóra kellett mennie, Edina tegnap cáfolta ezeket az információkat. Damu Roland most azonban újra arról beszélt: felesége súlyos alkoholproblémákkal küzd.

Ember legyen a talpán, aki kibogozza, hogy valójában mi is a helyzet az öt hónapos terhes Edina és Damu Roland körül. A nő állítja: soha nem volt terhesen az elvonón, Damu Roland viszont újra felesége alkoholproblémáiról beszélt, ezúttal Ábel Anita A nő háromszor című műsorában.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"A feleségemnek sajnos van egy genetikai öröklött alkoholbetegsége. A feleségem nem alkoholista, nem napi ivó. Sajnos az életében számtalan esetben előfordult az, hogy az italhoz nyúlt" – mesélte a műsorban Damu. "Edina gyógyulófélben van, a kisbaba egészséges" – hangsúlyozta a színész, aki szerint nem volt igaz az sem, hogy ő elköltözött volna otthonról, mert nem bírta nézni, hogy a felesége sokszor fél liter töményet is megiszik egyszerre.

„Nem költöztem el. Azért mentem el akkor, mert mi ugye Érden lakunk és annyi munkám volt, hogy tulajdonképpen az egyik a másikba ért. Otthon Edina nagyon rossz állapotban volt, pihent és feküdt. És tényleg volt olyan, hogy kétszer három napot nem aludtam otthon” – magyarázta a férfi.

Zárt osztályon kezelik BB Éváthttp://www.life.hu/sztarok/20160112-parkanyi-evat-zart-osztalyon-kezelik.htmlPárkányi Éva, Magyarország első valóságshow-jának nyertese visszakerült az ideggondozóba. A Big Brother egykori szereplőjét zárt osztályon kezelik. TV + SztárokOrigoBaukó Éva: "Vastag Csaba mi a fenét keresett a Golden Globe-on?"http://www.life.hu/sztarok/20160111-bauko-eva-a-tv2-edes-elet-sztarja-kiakadt-mit-keresett-vastag-csaba-a-golden-globe-afterpartyjan.htmlA szőkeség megírta szókimondó véleményét, az énekes feltűnéséről a Golden Globe partiján. TV + Sztárok--Nádai Anikó szülinapi dekoltázst villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20160111-nadai-aniko-az-rtl-klub-sztarja-szulinapi-dekoltazst-villantott.htmlJanuár 11-én ünnepli 27. születésnapját a gyönyörű sztár, aki egy mosolygós szexi fotóval rukkolt elő. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa így ünnepelte a Saul fia győzelméthttp://www.life.hu/sztarok/20160111-demcsak-zsuzsa-a-tv2-musorvezetoje-a-saul-fia-cimu-film-foszereplojevel-rohrig-gezaval-pozolt.htmlA TV2 műsorvezetője a Saul fia Golden Globe győzelme után közös fotót posztolt Röhrig Gézával. TV + Sztárok--Szexi amazonként pózolt Cserpes Laura - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160111-cserpes-laura-enekesno-szexi-amazonkent-pozolt-a-luxusnyaralasan.htmlÁlomszép tengerparton, egy szál áttetsző csipkefelsőben fotózták az énekesnőt. TV + Sztárok--Vastag Csaba világsztárokkal bulizott a Golden Globe-gálán http://www.life.hu/sztarok/20160111-vastag-csaba-es-lady-gaga-kozos-fotoja-igy-bulizott-a-magyar-enekes-los-angelesben.htmlA magyar énekes nemcsak Sylvester Stallone oldalán tűnt fel Los Angelesben, hanem több hollywoodi hírességgel is találkozhatott a tegnap este megrendezett díjátadón. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.