Berki Krisztián: nem tudom azt mondani anyámról, hogy szeretem

anya szeretet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián bevallotta: édesanyjával való rossz viszonya miatt jött vissza Magyarországra, ugyanis szeretné rendezni vele a kapcsolatát.

Habár a celeb gyakran emlegette, hogy végleg itthagyja Magyarországot, végül mégis hazatért az Egyesült Államokból. Mint kiderült, ennek édesanyja volt az oka.

Forrás: Facebook/TV2

"Amíg nem tisztázom a kapcsolatomat édesanyámmal, hogyan lehetnék boldog a világ másik felén? Amilyen távolságban voltam, olyan távol éreztem őt érzelmileg is magamtól. Mindkettőnknek rengeteg sérelme van, ez hozott haza" – mondta a Blikknek Berki, aki korábban is nyilatkozott arról, hogy képtelen volt feldolgozni anyja alkoholproblémáit, és hogy soha nem érezte a szeretetét.

A nagy találkozás nehézkesen indult, és Berki bevallotta, nem tudja azt mondani, hogy szereti az édesanyját, bár azt sem, hogy nem. "Anyámmal nincs igazi kapcsolatom, soha nem beszélgettünk egymással normálisan, amióta felnőtt vagyok. Nem tudom, miért nem keresett az évek során, miért nem szánta rá magát arra, hogy tisztázzuk a dolgainkat, ezért most elébe mentem ennek. Nem számítottam könnyes összeborulásra, hiszen voltaképpen egy félig idegen emberrel ültem egy asztalnál" – mondta Berki

"Te önző vagy, makacs, és csak saját magaddal foglalkozol!" – fakadt ki, amikor anyja azt mondta neki, hogy nem akar magyarázkodni a múlt miatt, de Krisztián nem adta fel. "Nem tudom, hogy hol csesztük el, hogyan csesztük el, de én szeretném, ha a lányomnak lenne nagymamája, nekem pedig édesanyám. Nem tudom, hogyan kell, de itt vagyok, oldjuk meg, tegyük rendbe! Szeretném, ha részese lennél az életünknek, gyere el hozzánk! Megígéred?" – kérdezte könnyes szemmel Berki, és bár meggyőző választ nem kapott, vannak biztató jelek.

Jegygyűrűjével várta felesége a börtön előtt Lagzi Lajcsithttp://www.life.hu/sztarok/20160125-galambos-lajosban-felesege-miatt-elte-tul-a-bortont.htmlAhogy a Life.hu is beszámolt róla, vasárnap reggel kiengedték Galambos Lajost az előzetes letrartóztatásból. 125 nap távollét után megölelhette feleségét is. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoByTheWay: "Feljebb kellett volna kerülnünk a ponttáblázaton"http://www.life.hu/sztarok/20160124-bytheway-a-dalban-feljebb-kellett-volna-kerulnunk-a-ponttablazaton-nyilatkoztak.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a ByTheWay vigaszágon, vagyis közönségkedvencként jutott tovább A Dal következő fordulójába. A műsor után a Life.hu riportere faggatta a srácokat.TV + Sztárok--Benji: "A legnagyobb konkurenciám Freddie"http://www.life.hu/sztarok/20160124-benji-a-dal-enekese-elmondta-hogy-a-legnagyobb-konkurenciam-freddie.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Benji továbbjutott A Dal következő fordulójába. A műsort követően az énekest a Life.hu riportere faggatta érzéseiről. TV + Sztárok--Bódi Csabi álomnyaralásán ismét feleségül vette Gináthttp://www.life.hu/sztarok/20160124-bodi-csabi-mulato-szenesz-alomnyaralasan-ismet-felesegul-vette-ginat.htmlA mulatós sztár és felesége, Gina a földi paradicsomban jártak. Csabi titokban egy igazi álomutazást szervezett feleségének a Maldív-szigetekre.TV + Sztárok--Jakupcsek Gabriella ma látható utoljára a közmédiánhttp://www.life.hu/sztarok/20160124-jakupcsek-gabriella-a-kozteve-menesztett-musorvezetoje-ma-lathato-utoljara-a-kozmedian.htmlVasárnap még láthatjuk a menesztett műsorvezetőt, mert az utolsó Magyarország, szeretlek! még a régi stábbal kerül adásba. TV + Sztárok--Nem akárki lesz a vőfély Muri Enikő esküvőjénhttp://www.life.hu/sztarok/20160124-muri-eniko-enekesno-eskuvojen-nemeth-kristof-lesz-a-vofely.htmlHatalmas lagzira készül Muri Enikő énekesnő; a lagzin fontos szerep jut majd a vőfélynek is. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.