Botrány! Csúnyán beszólt egymásnak Berki Krisztián és Vujity Tvrtko

Forrás: Facebook/Berki Krisztián, MTI/Szigetváry Zsolt -
műsorvezető Mokka Vujity Tvrtko botrány Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Parázs hangulat alakult ki a Mokka reggeli adásában a két sztár között. Demcsák Zsuzsa próbálta csitítgatni őket, de nehezen jutott szóhoz. 

Az Édes Élet sztárja álruhában - Deák Ferencnek öltözve - járta a főváros utcáit. Erről és a közszereplők életéről beszélgettek, amikor kicsit elharapódzott a beszélgetés. Itt megnézheted a beszélgetést:

"Bevallom őszintén azon az oldalon vagyok, hogy én még abban is zavarban vagyok, hogy egyáltalán kérdezzek-e tőled. Egyszerűen azért, mert az egész életem arról szól, hogy pontosan az ellen szól, amit te képviselsz a nyilvánosság előtt. Eleve azt mondjuk, hogy közszereplő vagy. Innentől fogva mivel én nem látom a produkciót semmilyen szinten, én nem tudok a lányod szájra puszijáról, a cipődről, az órádról, semmiről nem szeretnék beszélni. Baromira zavarban vagyok ettől.(...)

Forrás: Facebook/Berki Krisztián, MTI/Szigetváry Zsolt

Ez az én szubjektív véleményem. Azt mondom, hogy egész életemben az ellen fogok küzdeni, amit te képviselsz"

- mondta Tvrtko. Berki nem vette magára a dolgot, és meglepő nyugodtsággal válaszolt a dologra.

"Ne legyél zavarban Vu, mert nincs rá szükség. Az, hogy te bizonyos dolgokkal nem tudsz azonosulni, az teljesen normális, és én ebből a székből el is fogadom. Nekem is nagyon furcsa azzal azonosulni, hogy egy kereskedelmi csatornánál itt ülsz műsorvezetőként, miközben egy bulvár dologról beszélünk, ennek a kereskedelmi csatornának az egyik fő műsora az a trash reality, amiben én az egyik szálat viszem. Engem nem sértesz meg" - vágott vissza Berki.

Érkezik a Barátok közt baba - Kiss Ramónának elfolyt a magzatvizehttp://www.life.hu/sztarok/20160219-erkezik-a-baratok-kozt-baba-a-szentmihalyi-zsofit-alakito-kiss-ramonanak-a-sorozatban-elfolyt-a.htmlA Szentmihályi Zsófit alakító Kiss Ramóna, a sorozatban vajúdni kezdett, így hamarosan megszületik filmbeli gyermeke. TV + Sztárok--Vajnáék is ott lesznek a jövőheti Oscar-gálán http://www.life.hu/sztarok/20160218-andy-vajna-es-vajna-timea-is-ott-lesz-az-oscar-galan-timinek-mar-a-ruhaja-is-megvan.htmlA Magyar Nemzeti Filmalap ma közleményben tudatta, hogy a 71 éves filmügyi kormánybiztos és a szervezet vezérigazgatója, Havas Ágnes is ott lesz a február 28-i díjkiosztón Los Angelesben. TV + SztárokOrigoAz RTL Klubtól a TV2-höz igazol Ábel Anitahttp://www.life.hu/sztarok/20160219-az-rtl-klubtol-a-tv2hoz-igazol-abel-anita.htmlA TV2-höz igazoló Ábel Anita akár több műsorról is tárgyal a csatornával. Elmondta, még nincs pont a mondat végén.TV + Sztárok--Romokban az élete a Szulejmán sztárjánakhttp://www.life.hu/sztarok/20160218-meryem-uzerli-szinesznonek-a-szulejman-sorozat-hurrem-szultanajanak-elete-romokban-hever.htmlA Hürrem szultánát alakító színésznő szerelmi bánatában rendre az alkoholhoz fordul. TV + SztárokOrigoSzulák Andrea volt párja megnyílt: “Az élet nem áll meg”http://www.life.hu/sztarok/20160218-szulak-andrea-volt-parja-gyarmati-gabor-nyilatkozott-kapcsolatukrol.htmlGyarmati Gábor elárulta, hogy a szakítás mindkettőjüknek egy nagyon nehéz időszak volt. Egyiküknek sem könnyű, de az élet megy tovább. TV + Sztárok--Geszti Péter: "Volt, hogy elvitt magával a siker anyagi része"http://www.life.hu/sztarok/20160218-geszti-peter-rapper-reklamszakember-bevallotta-hogy-volt-olyan-az-eleteben-amikor-a-siker-a-fejebe.htmlA sokoldalú sztár arról vallott, milyen hatással volt rá, amikor a 90-es években a siker a fejébe szállt. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.