Berki Natasa Zselyke Vujity Tvrtko Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Édes élet szereplője semmi kivetnivalót nem talál abban, hogy kislányával szájrapuszit adnak egymásnak, és hozzátette, ha Nati megnő, nyilván szakítanak ezzel a szokásukkal. 

A Blikk riportere az ominózus fotóról és a Vujity Tvrtkóval való Mokka-beli beszélgetéséről is kérdezte Berkit. Krisztián az utóbbiról nem akart nyilatkozni, a szájrapuszival kapcsolatban pedig mindenkit megnyugtatott, semmi gond nincs azzal, hogy így üdvözlik egymást a kislányával.

Forrás: Instagram/Berki Krisztián

"Ábel Anita helyére jól felépített műsorvezetőt keresünk"http://www.life.hu/sztarok/20160220-az-atv-abel-anita-helyere-a-no-haromszor-musorba-musorvezetot-keres.htmlKiderült, ahogy a nagyközönség, úgy az ATV vezetősége is a napilapokból tudta meg, hogy az RTL-től hova igazol Ábel Anita. A csatorna hírigazgatója megszólat az ügyben, elmondta, új embert keresnek Anita helyére A nő háromszor című műsorhoz. TV + Sztárok--Lagzi Lajcsi kiakadt - Ezúttal a szomszédainál tartott razziát a rendőrséghttp://www.life.hu/sztarok/20160220-lagzi-lajcsi-szomszedainal-tartott-razziat-a-rendorseg.htmlCsütörtökön újabb razziát tartott a rendőrség Boldogasszonypusztán. Most nem a zenész otthonában, hanem a szomszédoknál tartottak szemlét.TV + SztárokOrigoMa kiderül, kik lesznek A Dal döntőseihttp://www.life.hu/sztarok/20160220-a-dal-2016-masodik-kozepdontoje-szombaton-este-toth-andi-olah-gergo-gaspar-laci-szerepel.htmlSzombaton este rendezik A Dal 2016 második középdöntőjét, amelyből négyen jutnak be a február 27-i döntőbe. Az extra produkció Zséda és Demjén Ferenc duettje lesz, emellett a mai adásban adják A Dal 2016 Legjobb dalszövege díjat. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoAdele végigbőgte a Grammy másnapjáthttp://www.life.hu/sztarok/20160219-adele-a-grammy-gala-utan-folyton-sirt-rosszul-sikerult-fellepese-miatt.htmlA díjátadón az énekesnő fellépése nem sikerült valami jól. A rajongók borzasztóan kiakadtak, pedig technikai hibák okozták a problémát. TV + SztárokOrigoBoldog 50. születésnapot, Cindy Crawford!http://www.life.hu/sztarok/20160220-cindy-crawford-50-eves-lett.htmlA szupermodell Cindy Crawford egyre többet nosztalgiázik mostanában, mutatják ezt Instagram-oldalára feltöltött fiatalkori képei is, legutóbb például egy 21. szülinapján készült fotóval kedveskedett nekünk. Nem is csoda, a bűvös 50-et betöltve valószínűleg mindenki végiggondolja, honnan is indult, tartsunk hát vele egy nosztalgikus mustra erejéig! TV + Sztárok--Jaj ne! Emma Watson felhagy a színészettel? http://www.life.hu/sztarok/20160219-emma-watson-egy-idore-elhagyja-a-vasznat-feminizmusert-fog-kuzdeni-a-sztar.htmlA színésznő egy teljes évre kivonul eltűnik a mozivásznakról, helyette pedig a másik fő szenvedélyére, a feminizmusra koncentrál. TV + SztárokNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.