Hatalmas baki A Dalban - Kállay-Saunders kétszer állt színpadra

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
A Dal 2016 Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Technikai hiba miatt kétszer is előadhatta versenydalát András. Ám a nagy izgalomtól másodszor sem sikerült jól a produkciója. 

Hamisan énekelte ek Kállay Saunders András versenydalát, ám kiderült, hogy az énekes egyáltalán nem hallotta magát a produkció közben, így megismételhette azt. Valószínű az izgalom miatt, de a
Who We Are című szám másodszor sem sikerült túl jól, a zsűri pedig teljesen értetlenül állt a hallottak előtt. Andráson pedig a csalódottság látszott, pedig nagyon szeretett volna kijutni Stockholmba. Az énekes a zsűri szavazatai alapján a harmadik lett, Freddie és Oláh Gergő előzték csak meg.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

András dala megosztotta a kommentelőket is

A bakit A Dal Facebook-oldalán a nézők sem hagyták szó nélkül. Voltak, akik a produkciót, mások Andrást tartják felelősnek a történtekért. A kommentekből szemezgettünk:

"Szegénykém... Mennyire szétizgulta a fejét... Nem értem, miért azonnal kellett megismételnie. Gondoljatok már bele, hogy majd elsírod magad, és meg kell csinálnod újra... Persze, hogy nem lesz könnyebb, persze, hogy megint elcsúszik! Aki állt már színpadon, az nem pocskondiázik itt"

"Ugyanazt a hibát követte el szegény, mint elsőre. Több, mint egy terccel félreénekelt. Csak azért nem értem, mert ő egy tapasztalt énekes. Technikai hiba nem lehetett a második előadás, ő maga is elismerte, hogy begörcsölt. De akkor sem értem."

"Már vártam ,hogy mikor jön ez, hogy nem szól a mikrofon, a zene stb..Sajnálom, hogy pont Neki tették be ezt a bakit és nem egy esélytelennek."

"Enyhén szólva furcsa, hogy az egyik legnagyobb esélyesnél pont elromlik a hangtechnika"

"Sajnos ez fatális hiba volt.2 szer egymás után.Sajnálom."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.