Mit csinált Snoop Dogg Marosbogáton?

Forrás: AFP/Neilson Barnard -
Románia Snoop Dogg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marosbogátra jelentkezett be Snoop Dogg az Instagram-oldalán. Nem tudjuk mi volt a célja, mindenesetre a polgármester tárt karokkal várja a reppert,valamint meleg ételt és ágyat is biztosítanának neki a 9 fős panziójukban.

Százezrek ismerték meg a romániai Marosbogátot Snoop Dogg jóvoltából, aki a legutóbbi Instagram posztja szerint ott múlatta az időt. Persze, a repper tévedésből jelentkezhetett be, hiszen valójában az Estereo Picnic fesztiválon vesz részt a kolumbiai fővárosban, Bogotában, de az is lehet, hogy csupán viccnek szánta,

mivel azóta sem változtatta meg az Insta-posztot.

Barta László, a kistelepülés magyar polgármestere közben reagált a történtekre. Elmondta, hogy szeretettel várja a reppert, van is egy 9 fős panziójuk, de ha kedve tartja, akkor magánszemélyeknél is megszállhat.

"Van egy hétszáz férőhelyes lagzitermünk is, amelyben már jártak amerikaiak. Tehát jöhet a teljes stábjával, községünk tiszta lelkű lakói szeretettel várják" - írja a Maszol.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.