Ilyen, amikor Rihanna mellbimbói egy kendővel küzdenek

Rihanna énekesnő klip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő nem akármilyen klippel állt elő: levetkőzte gátlásait, és elcserélte őket egy áttetsző kis kendőcskére, ami alól még a mellbimbói is kivillantak. 

A megbortánkoztató videóiról is híres énekesnő megszellőztetett pár részletet a Kiss it better című dalához készülő klipjéből, ami a látottak alapján úgy tűnik, hogy elég durva lesz.

Forrás: Instagram / Rihanna

Rihanna anyaszült meztelenül, egy átlátszó kendőcske alatt vonaglik majd, és ha a férfiaknak szerencséjük lesz, lehet, hogy ugyanezt előadja majd a Szigeten is.

Börtönre ítélték kiskorú megrontása miatt Adam Johnsonthttp://www.life.hu/sztarok/20160324-bortonbe-kerul-az-angol-valogatott-futballista-adam-johnson.htmlKiskorú megrontása miatt bűnös Adam Johnson, aki maga is beismerte, hogy szexuális viszonya volt egy fiatalkorú lánnyal. TV + SztárokAFPFreddie vetélytársa pucéran táncolna az Eurovíziós Dalfesztiválonhttp://www.life.hu/sztarok/20160330-freddie-vetelytarsa-puceran-tancolna-a-farkasokkal-az-eurovizion.htmlEgy pucér, farkasokkal táncoló Mauglit is láthatunk az Eurovíziós Dalfesztivál színpadán, legalábbis ha megengedik a fehérorosz versenyzőnek. TV + Sztárok--A hercegnő a Bahamákon sütkérezve pihente ki a hét fáradalmaithttp://www.life.hu/sztarok/20160329-a-hercegno-a-bahamakon-sutkerezett.htmlMíg a görögök államadóssága növekszik, addig az egykori trónörökös és családja a Bahamákon pihen. TV + SztárokOrigoTom Cruise és Nicole Kidman lánya szegényen is boldoghttp://www.life.hu/sztarok/20160324-tom-cruise-es-nicole-kidman-lanya-szegenyen-el.htmlElég sok rejtély övezi, hogy milyen kapcsolata van az egykori sztárpárnak, - Tom Cruise-nak és Nicole Kidmannek,- az örökbefogadott lányukkal. A 23 éves Bella nemrég kitálalt, és azt is elmondta, hogy boldoggabb így, hogy sikerült függetlenítenie magát a szüleitől. TV + Sztárok--Baukó Éva: "Nem kell, hogy az igazi milliárdos legyen, de azért legyen pénze"http://www.life.hu/sztarok/20160324-bauko-eva-keresi-az-igazit-raadasul-egyre-tobbet-gondol-az-anyasagra.htmlA reality sztár, Baukó Éva rendes, becsületesen dolgozó embernek tartja magát, és az is büszkeséggel tölti el, hogy önerőből küzdötte fel magát oda, ahol most tart. Ám arra is vágyik, hogy valakire támaszkodni tudjon. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huKendall Jenner megütött egy fotóst, vagy mégsem?http://www.life.hu/sztarok/20160323-kendall-jenner-pofonvagott-egy-fotost-vagy-megsem.htmlKendall Jenner és a barátnője, Gigi Hadid a párizsi divathéten bulizni indultak, a Kardashian-lány pedig kellőképpen berúgott ahhoz, hogy feldühítse magát egy rámenős paparazzin. El is csattant egy pofon, vagy mégsem? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.