Ne! Hosszú Katinka kopasz lett?

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka -
kopasz haj Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az úszónő ma reggel sokkolta rajongóit egy előtte-utána fotóval, amin bizony úgy néz ki, mintha teljes egészében megszabadult volna hajkoronájától!

Mindent a sikerért? Hosszú Katinka Facebook-oldalán tette közzé a megdöbbentő fotót, amin úgy tűnik, teljesen levágatta a haját kopaszra. A poszt szövege szerint a versenyeken néha egy hajszálnyi a különbség, ő pedig mindent megtesz azért, hogy a maximumot nyújtsa, és jó eredményt érjen el.

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka

“Már sokszor említettem, hogy minden apró részletre próbálok odafigyelni a felkészülés során, hogy a nagy versenyen sikerüljön a maximumot nyújtanom. Ma már olyan szoros az élmezőny, hogy néha hajszálnyi a különbség egy-egy helyezés között. Ezért úgy döntöttem, hogy mindent feláldozva a sikerért, kopaszra vágom a hajam, hogy minél áramvonalasabb legyek a vízben. Alig várom, hogy kipróbáljam az új frizurámat a medencében!” - írta a képhez Katinka. Habár az úszónőnek ez a “frizura” is jól áll, nem kell megijedni. Sokkal valószínűbb, hogy csupán áprilisi tréfáról van szó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.