Demcsák Zsuzsa TV2 Mokka Tények
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 háza táján sok a változás. Rengeteg régi arc tűnik el a képernyőről, sokan pedig új szerepben fognak feltűnni. Lehet, hogy Demcsák Zsuzsát sem a régi, megszokott helyén látjuk majd viszont.

A TV2-től rengeteg műsorvezető távozott. Legutóbb Kárász Róbert hagyta ott a csatornát, aki közös megegyezéssel lépett ki. Az átalakulások viszont sokaknak új lehetőséget adnak.

Forrás: Facebook/Demcsák Zsuzsa

Eddig Demcsák Zsuzsa a Mokkában köszöntötte reggelente a nézőket, de a Best Magazin információi szerint egy teljesen új feladatot fog kapni a műsorvezető. Állítólag a jövőben Gönczi Gábor partnereként a Tényekben lesz látható. Az üggyel kapcsolatban keressük Demcsák Zsuzsát, cikkünk frissülni fog, amint elértük a műsorvezetőt.

Bréking!A hírek szerint Gönczi Gábor partnere a TV2 Tények híradásaiban Demcsák Zsuzsa lesz! :) Arról, hogy ki lesz...

Közzétette: BEST Magazin2016. április 5.
Kisó sírógörcsöt kapott, mikor levették a gipszéthttp://www.life.hu/sztarok/20160406-kiss-orsolya-kiso-eltort-karjarol-lekerult-a-gipsz-zokogott-amikor-meglatta-kezet.htmlA műsorvezetőt szerencsétlen baleset érte néhány héttel ezelőtt. Gördeszkázás közben eltört a karja. A gipsztől szerencsére már megszabadították az orvosok, de nem volt boldog a keze láttán. TV + Sztárok--Újabb nem várt fordulat Lagzi Lajcsi ügyébenhttp://www.life.hu/sztarok/20160406-ujabb-nem-vart-fordulat-lagzi-lajcsi-ugyeben-ugyvedje-erositette-meg-a-hir.htmlLapinformációk szerint milliókkal zsarolják Lagzi Lajcsit. Úgy tudni, nemrégiben egy ismeretlen férfi megkereste az áramlopással gyanúsított mulatós ­zenész ügyvédjét, és egy elképesztő történetet adott elő neki. TV + Sztárok--Paris Jackson lassan úgy néz ki, mint egy fiú - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160405-paris-jackson-kulseje-megvaltozott-michael-jackson-lanyanak-elete-kisiklott-foto.htmlMichael Jackson lánya most ünnepelte a 18. születésnapját. A sztárcsemete elég vadóc külsővel mutatkozott, mely nem nyerte el a rajongók tetszését. TV + Sztárok--Kiderült hol dolgozna tovább Vujity Tvrtkohttp://www.life.hu/sztarok/20160405-vujity-tvrtko-a-tv2-egykori-musorvezetoje-elarulta-hol-tevezne-tovabb.htmlSorra kerülnek utcára az ismert tévések, akinek nem lesz könnyű munkát találni, ám Tvrtko talán kivétel lehet. TV + Sztárok--Kiderült hol dolgozna tovább Vujity Tvrtkohttp://www.life.hu/sztarok/20160405-vujity-tvrtko-a-tv2-egykori-musorvezetoje-elarulta-hol-tevezne-tovabb.htmlSorra kerülnek utcára az ismert tévések, akinek nem lesz könnyű munkát találni, ám Tvrtko talán kivétel lehet. TV + Sztárok--Kóbor az újságból tudta meg, hogy haragban van Szörényivelhttp://www.life.hu/sztarok/20160405-kobor-janos-zenesz-az-ujsagbol-tudta-meg-hogy-haragban-van-szorenyi-leventevel.htmlKóbór János meglepődött azon, hogy Szörényi Levente nem áll vele egy színpadra, bár azt is hozzátette, ennek részéről csak egy oka van. TV + SztárokFotó: Szabó Balázs/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.