Magyarországon szeretne meghalni Gábor Zsazsa

Forrás: AFP -
halál Magyarország Gábor Zsazsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Golden Globe-díjas magyar színésznőnek ez az utolsó kívánsága. Budapesten akarja tölteni azt az időt, ami még az életéből hátravan. 

Sajnos nagyon rossz állapotban van az egykor ünnepelt sztár. Ágyhoz kötve éli napjait, amit betegségei nem könnyítenek. Év elején légzési nehézségekkel került kórházba, és azt kérte 9. férjétől, ha ezen túl lesz, vigye őt haza, mert otthon szeretne meghalni.

Forrás: Northfoto

“Lesz egy nagy évfordulós ünnepségünk ezen a nyáron, de utána elkezdem szervezni, hogyan vihetem végleg haza őt” - nyilatkozta Frédéric von Anhalt, Gábor Zsazsa férje. “Kívánsága szerint, visszaviszem őt Budapestre. Ő az én örömöm és szerelmem, a budapesti emberek ugyanígy érzenek iránta” - idézi 72 éves Frédéric szavait a National Enquirer magazin.

Gábor Zsazsa még nem tudja, hogy meghalt a lánya

Ágyhoz kötve, súlyos betegen fekszik a magyar díva Bel Air-i otthonában. A férje még nem mondta el neki, hogy lánya már egy éve nincs köztük - attól fél ugyanis, hogy megölné a hír.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.