Tücsi szívesen ismerkedik, de egyedül is jól érzi magát

Tücsi műsorvezető szingli ismerkedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal a dögös magyar sztárt, Tücsit faggatta az autók és a párkapcsolatok világáról. 

A csinos műsorvezető közel két hónapja él egyedül, de elmondása szerint élvezi ezt az állapotot. Várja a fesztiválszezont és nem bánja, ha egy úriember leszólítja őt ismerkedés gyanánt.

Hoppá! Szexmániás és felnőttfilmes is érkezik a pucérkodó társkeresőbehttp://www.life.hu/sztarok/20160506-megvan-a-viasat3-adam-keresi-evat-pucerkodo-tarskereso-harom-uj-szereploje-mate-petu-niki.htmlLabdarúgó, felnőttfilmes és szakácsnő érkezik a Csábítás partjára az Ádám keresi Évát hétfői adásában. TV + Sztárok--Durva, amit Kökény Attila kibírt a feleségéérthttp://www.life.hu/sztarok/20160505-kokeny-attila-enekes-a-tv2-dragam-add-az-eleted-szereploje-kemeny-kihivasra-vallalkozott.htmlAranka szerint férje fájdalomtűrő képessége igen csekély. Erre viszont Attila alaposan rácáfolt! TV + Sztárok--Megható! Autista lány interjúzhatott a szexisten Channing Tatummal http://www.life.hu/sztarok/20160505-channing-tatum-egy-autista-lany-vendege-volt-meghato-interju-keszult-video.htmlCarly Fleischmann egy autista lány, akinek saját YouTube-csatornája van. Így valósíthatta meg az álmát, hogy beszélgetős műsora lehessen, és interjút készíthessen a kedvenc színészével. TV + SztárokOrigoChrissy Teigen keblei olyan nagyok, hogy még a ruhája is szétszakadthttp://www.life.hu/sztarok/20160505-chrissy-teigen-mellmerete-mellett-a-ruhaja-sem-birja-a-gyurodest.htmlA gyönyörű modell, Chrissy Teigen egy szokatlanul merész képet osztott meg a rajongóival. Nem egy meztelen fotóra gondolunk, bár a dekoltázsa azért így is látszik - de csak azért, mert az újdonsült anyuka keblei annyira megduzzadtak, hogy szétszakadt a ruhája. TV + Sztárok--Sejtelmesen vadító dekoltázzsal debütált Ábel Anita a képernyőnhttp://www.life.hu/sztarok/20160504-abel-anita-sejtelemesen-vadito-dekoltazzsal-vezette-a-tv2-uj-dragam-add-az-eleted-cimu-musorat.htmlÁbel Anita vezetésével megszorongatják a férfiakat a TV2 új gameshow-jában. A műsorvezető ehhez illő ruhát öltött, aminek cseles dekoltázsát nem lehet figyelmen kívül hagyni. TV + Sztárok--Nézz be Marsi Anikó és Gönczi Gábor „közös otthonába"http://www.life.hu/sztarok/20160504-marsi-aniko-es-gonczi-gabor-a-tv2-tenyek-musorvezetoi-hiradosok-megmutattak-kozos-irodajukat.htmlA Tények két új műsorvezetője, bepillantást engedett féltve őrzött intim közegébe. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.