A köztévénél térhet vissza a képernyőre Palik László

Forrás: MTI/Földi Imre -
Palik László Szujó Zoltán Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az MTVA folyosóin azt pletykálják, Marsi Anikó férje, Palik László a köztévén tér vissza a képernyőre. Sőt, azt beszélik, egyenesen sportriporter barátja, Héder Barna lobbizik érte. 

Lapinformációk szerint Palik legjobb barátja és üzlettársa, Héder Barna megbeszéléseket folytat annak érdekében, hogy a Hungaroring Sport Rt. egykori elnöke visszatérhessen. "A csatornánál akad, aki nem teljesen elégedett Szujó Zoltán sportriporterrel, akivel Palik sincsen baráti viszonyban, így ha Laci visszatérne, elképzelhető, hogy Szujó helyét kap­ná meg. Nem egy helyről hallottam, hogy komolyan foglalkoznak a kérdéssel, Palik visszatérhet a sportosztályra" – mondja a Borsnak egy neve elhallgatását kérő MTVA-s informátor.

Forrás: MTI/Földi Imre

"Azt mondják, Héder Barna sokat tesz azért, hogy a barátja munkát kapjon, amire persze nincs rászorulva, hiszen van elég tartalékuk, inkább csak hasznos időtöltésről beszélhetünk. Ha a felesége dolgozik, nem valószínű, hogy szívesen lenne háztartásbeli. Ráadásul jó riporter, ha visszatérne, azzal mindenki csak nyerne" – tette hozzá.

A lap az MTVA sajtóosztályát is megkérdezte ez ügyben, és tőlük azt a választ kapták: Palik László újraszerződtetése nem szerepel a napirenden, és Héder Barna sem reagált a pletykákra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.