Sötét titkairól mesélt Kiss Tibi, a Quimby frontembere

Fotó: Polyak Attila - Origo -
Quimby Kiss Tibi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő őszinteséggel mesélt a népszerű Quimby zenekar frontembere azokról az időkről, mikor nagyon szegények voltak.

Az ArcKép című műsorban vallott Kiss Tibi arról, hogyan élt, mikor a Quimby zenekar még csak pár éves volt.

Fotó: Polyak Attila - Origo

"Nem tudom, mennyi az ilyen ügyek elévülési ideje, de beval­lom, megtörtént, hogy ­turné után csokit loptunk a boltból vagy a benzinkútról, hogy a gyerekeknek tudjunk mit vinni ajándékba. Persze akkor is kerestünk annyit, mint mondjuk egy tanár, de az éjszakai élet drága" - mesélte.

Szó esett alkohol- és drogproblémáiról is, és arról, milyen az élet az elvonó után: "Önpusztító, manipulatív, depressziós, paranoiás, cinikus voltam, emellé pedig jött az önsajnálat és a magány. Nem láttam a megoldást, a kiutat a problémáimból. Emiatt lett az, hogy sötétek lettek a gondolataim. Nyolc évig nem is ittam, nem éltem semmilyen illegális ajzószerrel. Pár éve viszont elkezdtem meginni 1-2 deci vörösbort, tehát hazardírozom. Nem egyszerű megállni, hogy ne igyak sokat, de szerencsére eddig nem volt semmi baj."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.