Németh Lajos nem jöhet el a TV2-től, amíg nincs meg az utódja

Forrás: TV2 -
Németh Lajos TV2
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár már január óta tudni lehet, hogy Németh Lajos távozik a TV2-től, az időjós mégis képernyőn van még mindig. Kiderült az oka.

"Egyszerűen még nem sikerült megtalálni az utódomat, én meg lojális vagyok a TV2-höz. Tizenkilenc évet lehúztam itt, így a szívem csücske az is, ki lesz majd Gaál Noémi társa" - mondta a Borsnak Németh Lajos - "Nem vagyok kapkodós, teszem a dolgom, de meg vannak számlálva a napjaim. Jó lenne még a nyár előtt kiválasztani, aki a jövőben időjárást mond. A háttérből egy ideig segíteném a munkáját én is, hogy gördülékenyen menjen a váltás."

Forrás: TV2

"Voltak tavaly is próbafelvételek: profi meteorológusok, TV2-akadémisták, nagyon sok jelentkezőt megnéztünk. De egyelőre nem sikerült olyat találni, aki képes változatosan, hitelesen hat percet beszélni az aznapi időjárásról. Nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy ez az egyik legnézettebb műsor, ahol sorban állnak a szponzorok is a hirdetési felületekért. Olyan me­teorológus kell, aki szinte lejön a képernyőről, a néző odafigyel rá, befogadja, amit mond, aki igazi televíziós személyiség" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.