Egymásnak feszült a magyar zeneipar az X-Faktor új mentorai miatt

Forrás: Facebook/ByeAlex -
Tóth Gabi vita felháborodás Puskás Peti X-Faktor 2016 mentor Punnany Massif Wolfie ByeAlex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Punnany Massif Wolfie-ja Facebookon esett neki ByeAlexnek, aki nem hagyta annyiban a dolgot, és ugyanitt vissza is vágott neki. Az X-Faktor leendő új mentora, Puskás Peti igyekezett betölteni a békebíró szerepét.

Mint a Life.hu korábban megírta, az ősszel újrainduló X-Faktor új mentorai Tóth Gabi mellett sajtóértesülések szerint ByeAlex, Puskás Peti és Gáspár Laci lesznek.

Forrás: Facebook/ByeAlex

A jelek szerint nem mindenki fogadta kitörő örömmel a hírt: a Punnany Massif együttes egyik tagja, Wolfie a következőt tette közzé Facebook oldalán a fejleményekre reagálva:

ByeAlex nem hagyta annyiban:

Később Puskás Peti is becsatlakozott a vitába:

Wolfie nemrég szintén Facebook oldalán tisztázta, hogy sikerült megbeszélnie a félreértését zenésztársával, ByeAlex-szel.

Jennifer Lopez nem öregszik! Akár 10 évet is letagadhat az énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20160519-jennifer-lopez-enekesno-nem-oregszik-akar-10-evet-is-letagadhat.htmlA popdíva a The Hollywood Reporter legújabb számának címlapján mutatta meg elképesztően jó formáját. TV + SztárokOrigoKínos! Rogyasztva kellett műsort vezetnie Kadlecsek Krisztiánnakhttp://www.life.hu/sztarok/20160519-kadlecsek-krisztian-az-aktiv-musorvezetoje-rogyasztva-vezetett-musort.htmlA több mint 190 centi magas tévésre nem készült fel az Aktív stábja és díszlete. TV + SztárokOrigoIntim helyzetben mesélt a rajongóinak Hosszú Katinka - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20160517-hosszu-katinka-uszobajnok-es-olimpikon-masszazs-kozben-meselt-rajongoinak.htmlA világbajnok úszónő és olimpikon masszázs közben köszönt be rajongóinak, és számolt be a londoni Európa bajnokságon szerzett élményeiről. TV + SztárokOrigoTanulj Hosszú Katinkától! Ennek köszönheti az úszónő optimizmusáthttp://www.life.hu/sztarok/20160512-hosszu-katinka-uszobajnok-mosolygos-szelfit-posztolt-facebookra.htmlAz ötszörös világbajnok úszó és olimpikon újabb idézettel és egy vidám fotóval köszönt be rajongóinak Facebook oldalán. TV + SztárokOrigoRák, heroin, satöbbi: Élete legsötétebb időszakáról mesélt Michael Douglashttp://www.life.hu/sztarok/20160518-michael-douglas-eletenek-legsotetebb-idoszaka-a-torokrak-kiderulese-es-fia-bortonbe-kerulese-volt.htmlA 71 éves színész számára 2010 jelentette a mélypontot, amikor nem csupán rákbetegsége derült ki, hanem fiával kapcsolatban is rossz híreket kapott. TV + Sztárok--George Clooney lepukkant, Amal Clooney pedig soványabb, mint valahahttp://www.life.hu/sztarok/20160511-george-clooney-es-amal-clooney-megerkezett-a-cannes-i-filmfesztivalra.htmlA hollywoodi celebpár is megérkezett a 69. cannes-i filmfesztiválra. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.