Kasza Tibor: “Nem akarok még egyszer szegény lenni”

siker Kasza Tibor gyermekkor szegénység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas rajongói tábor, és csillogás: ez az, amit ma Kasza Tiborból látunk. A kezdetek azonban egyáltalán nem voltak könnyűek számára. Nélkülözés és nehéz gyerekkor előzte meg a sikereket. 

Kasza Tibor az önmegsemmisítésig maximalista, és pontosan tudja, hogy egyszer vége lesz annak a sikerhullámnak, amin ma szörföl. Éppen ezért áll több lábon, és nehéz gyermekkora sem engedi meg, hogy valaha elszálljon. A sok gyűlölködőnek is csak annyit tud üzenni, hogy az idevezető utat nem biztos, hogy végigcsinálták volna.

Fotó: Polyak Attila - Origo

“Ha valaki ezt a sikert, csillogást, egziszteniciát akarja, akkor az vigye szemét a gyerekkoromra is, a szegénységre, hogy olyan nevelőapa ítélt engem szobafogságra egy rossz jegyért, akiről azt sem tudtam, kicsoda” - kezdte Kasza Tibor gyermekkorának történetét a Hot magazinban. Elvált szülők gyerekeként nőtt fel bátyjával, akivel éppen emiatt mindent megosztottak egymással.

A szüleim elváltak, az édesanyám egyedül nevelt minket.

Nem akarok még egyszer szegény lenni.

Aki alulról jön, abban benne van a rettegés. Emiatt biztonságra rendezkedem be, nem élek fényűző életet”.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.