Dér Heni forrónaciban rázta formás popóját

TV2 popsi Kucsera Gábor Nagy Duett pucsítás fenék Dér Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csípőringás, fenékrázás, szexi tánc, az énekesnő a Nagy Duett színpadán mindent bevetett.

Kucsera Gábor hamis hangjait próbálta feledtetni Heni dögös pucsitásokkal és fenékbedobással, ami végülis sikerült neki. Majka azonban Gábor színpadi jelenlétét emelte ki, vajon ő nem vette észre Heni szexi popóját?

„Dér Heni világszínvonalon megcsinálta a dalt és amit a Kucsera mellett hétről hétre végrehajt az emberfeletti" – mondta Kasza Tibi.

Kulcsár Edina megríkatta Cookythttp://www.life.hu/sztarok/20160529-kulcsar-edina-a-tv2-nagy-duett-szereploje-megsiratta-cookyt-a-musor-zsuritagjat.htmlA Nagy Duett adásában a műsorvezető nem bírt az érzelmeivel, ugyanis elhunyt édesapja jutott eszébe. TV + Sztárok--Liptai Claudia hosszú szoknyában rejtegeti terhespocakját A Nagy Duett színpadán - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20160529-liptai-claudia-a-tv2-nagy-duett-musorvezetoje-hosszu-szoknyaban-rejtegeti-pocakjat.htmlA Nagy Duett elődöntőjében a műsorvezető hatalmas fekete övvel és földig érő szoknyában simán letagadhatná, hogy kisbabát vár. TV + SztárokOrigoBrigi vagy Cintia? - Melyik farmerlány illik jobban Gergőhöz - Szavazzatok!http://www.life.hu/sztarok/20160529-farm-brigi-vagy-cintia-illik-jobban-gergohoz.htmlA Farm legnagyobb meglepetését kétségkívül a finálé előtti szombat este hozta el, amikor is Gergő és Cintia lefeküdtek egymással. A kommentelők kiakadtak, a legtöbben egyik lányt sem tudják elképzelni a sármos kaszkadőr mellé. és ti? TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.