Tatár Csilla: "Nem vagyok szépségkirálynő alkat"

terhesség fogyás szépségverseny köztévé Tatár Csilla Magyarország Szépe hízás A Dal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Magyarország szépe szépségkirálynő-választás műsorvezetőjét arról faggattam, ő valaha elgondolkodott-e azon, hogy megmérettesse a szépségét.

Tatár Csillára nem lehetett nem odafigyelni a szépségkirálynőket bemutató sajtótájékoztatón. A műsorvezetőn már nyoma sincs a terhesség alatt felszedett pluszkilóknak. Csilla A Dal alatt hangoztatta, hogy nem küzd a felszaladt súlyfelesleggel, mert az anyaságra koncentrál. Most azonban úgy tűnt, újra a régi, és dögösebb, mint valaha.

Csilla ragyog munka közben Fotó: Hirling Bálint/Origo

„Őszintén mondom, hogy nem érdekelt A Dal alatt sem, hogy visszanyertem-e a szülés előtti alakom. Mégis mindenki ezzel foglalkozott, így nem tudtam kizárni, hogy ne arról szóljanak a hírek, mennyit híztam, vagy fogytam. Folyamatosan odafigyelek magamra, a sport mindig az életem része volt, és ennek meg is van az eredménye.

A terhesség kilenc hónapja, a szülés és az utána lévő időszak megviseli egy nő testét, és időt kell hagyni a regenerálódásra.

Nem értettem, miért versenyeznek azon a nők, hogy ki tud előbb úgy kinézni, mint ahogy szülés előtt kinézett. A dal alatt is bosszantott, hogy mindenki a súlyommal foglalkozik” – kezdte Csilla.

Fotó: Hirling Bálint/Origo

Itt, a sajtótájékoztatón szebbnél szebb lányok vesznek körül, figyeled őket, kiből lehet királynő?
Nagyon csinosak a lányok, az idei mezőny jobban tetszik, mint a tavalyi. Mindenkit még nem volt időm végigpásztázni. Sok múlik azon, hogy a táborban, amikor megismerem őket, hogyan hatnak rám. Interjúkat fogok velük készíteni, és ott lesz idő megismerkedni mindenkivel. Július 17-én pedig a Magyarország szépe választáson kiderül, hogy a zsűri kire szavazott, és ki lesz hazánk legszebb hölgye 2016-ban.

Valaha megfordult a fejedben, hogy elindulj egy szépségversenyen?
Neeem, soha! (nevet) Tőlem távol áll a szépségversenyek világa. Sosem gondolkodtam azon, hogy jelentkezzek. Aranyos a feltételezés, de

nem vagyok szépségkirálynő-alkat. Ezzel nem azt mondom, hogy elégedetlen lennék magammal, de ez nem az én világom.

Tatár Csilla és Sarka Kata a Miss World Hungary, Magyarország szépe sajtótájékoztatóján Fotó: Hirling Bálint/Origo

A nyár, hogy telik, kisfiaddal, Milánnal tudsz elég időt tölteni?

Kivettem a szabadságomat, így sokat tudtam és tudok is Milánnal lenni. Mindenhová viszem magammal, megyünk majd Horvátországba és a Balatonra.

A kisfiamnak remek személyisége van, szereti a társaságot, az embereket. Nyugodt gyerek, végigalussza az éjszakát. Kiegyensúlyozott vidám baba, de emellett akaratos, amit eltökél, azt véghez viszi.

Amikor a játszótéren vagyunk, jön-megy, ismerkedik a többi gyerekkel, és csak néha tekint hátra, ott vagyok-e még. Mindig feltalálja magát. Nekem most az a fontos, hogy az ő kis világát megteremtsem és rendben tartsam. Öröm nézni, ahogy fejlődik, ahogy napról napra alakul az egyénisége.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.