Molnár Anikó: "Mert bizony egy férfi nem attól férfi, hogy pöcse van... Az édes kevés..."

Molnár Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egynapos fotóját mutatta meg Facebook-követőinek Molnár Anikó, de volt, akinek ez a kép is alkalmat adott arra, hogy belekössön az egykori valóságshow-szereplőbe. 

Íme az ominózus fotó, és Anikó válasza a támadóinak:

Megvan Pamela táskája? Van jelentkező Berki félmillás nyomravezetői díjárahttp://www.life.hu/sztarok/20160702-berki-krisztian-felmillios-nyomravezetoi-dijat-ajanlott-fel-annak-aki-megtalalja-hodi-pamela.htmlKislányuk óvodája előtt, a kocsiból lopták el Hódi Pamela táskáját, benne az összes iratával, pénzzel és a mobiltelefonjával. A fiatal anyuka szinte sokkot kapott, Berki pedig rögtön a rajongókhoz fordult: félmilliós nyomravezetői díjat ajánlott fel, amelyre már van is jelentkező... TV + Sztárok--Visszatér az ATV képernyőjére Gajdos Tamáshttp://www.life.hu/sztarok/20160702-visszater-az-atv-kepernyojere-gajdos-tamas.htmlA tévés szakember a csatorna híradójának műsorvezetőjeként július 4-én kezdi meg a munkát.TV + SztárokOrigoVisszatér az ATV képernyőjére Gajdos Tamáshttp://www.life.hu/sztarok/20160702-visszater-az-atv-kepernyojere-gajdos-tamas.htmlA tévés szakember a csatorna híradójának műsorvezetőjeként július 4-én kezdi meg a munkát.TV + SztárokOrigo"Legyél rocksztár, igyál ingyen" - Exkluzív interjú a Tankcsapdávalhttp://www.life.hu/sztarok/20160701-exkluziv-interju-a-tankcsapdaval.htmlA Tankcsapda ismét meglátogatta a Volt Fesztivált, ahol rögtön egy boldogan szomorú eseménnyel kezdtek, hiszen egy székavatón voltak. Hogy pontosan mi volt ez, illetve hogy a zenekar tagjait rockerkarakterük miatt kinézik-e a hivatalokból, az interjúban elmesélik. TV + Sztárok--Luxushotel vendége panaszolta be Rubint Rékát http://www.life.hu/sztarok/20160701-luxushotel-vendege-panaszolta-be-rubint-rekat.htmlRéka a születésnapját ünnepelte egy magyarországi hotelben, amikor élő bejelentkezése közben futás után a medencébe ugrott. Sokaknál ez verte ki a biztosítékot. TV + Sztárok--Elhagyta az országot Oravecz Nóra: felszámolta itthoni életéthttp://www.life.hu/sztarok/20160630-elhagyta-az-orszagot-oravecz-nora.htmlA fiatal írónő Lisszabonba költözött. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.