Állítják: Galambos Lajost gyerekverésért jelentették fel

Forrás: MTI/Lakatos Péter -
Galambos Lajos gyermek Lagzi Lajcsi bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nagy melegben gyerekek bemásztak a mulatós birtokára, és megnyitották a tó zsilipét, hogy a kiömlő vízben pancsoljanak. Lajcsi és egy társa azonban rajtakapta őket, és állítólag helybenhagyták a gyerekeket. 

Több gyerek bemászott Galambos Lajos birtokára, ahol megnyitották a tó zsilipét és abban pancsoltak. Lajcsi és egy barátja rajtakapta őket. A Bors információi szerint a mulatós és a társa helybenhagyták a gyerekeket.

Forrás: MTI/Lakatos Péter

A fiatalok azt mesélték a lapnak, hogy azonnal elfutottak, azonban Lajcsi és barátja autóval utánuk mentek.

Állítólag felpofozták az egyik gyereket, a másikat pedig rángatták.

Erről a fiatalkorúak egyik állítólagos ismerőse számolt be. Az egyik gyermek édesapja kiérkezett a helyszínre, és kihívta a rendőrséget. A fiatalok sérüléseiről a családok látleletet készíttettek, és megtették a rendőrségi feljelentést is. A családtagok nem akartak beszélni az ügyről, de megerősítették, hogy a hír igaz. Lajcsi azt mondta a lapnak, hogy a gyerekek a gátrongálás közben sérültek meg. "Ott olyan erős a víznyomás, hogy agyon is tudja nyomni! Másfél millió köbméter víz van benne, ez egy Margitsziget méretű tó. Amikor kiértünk, számon kértük a gyerekeket, hogy ki volt az, aki kinyitotta a zsilipet, mire odaért az apja és orrbavágott. Meg is fenyegetett, hogy nagyobb bajom is lehet, aztán már arra célozgatott, hogy ha nem akarom, hogy kiderüljön ez az egész ügy, akkor mélyen nyúljak a zsebembe. A zenész birtokháborítás és szándékos károkozás és testi sértés miatt tett feljelentést" - mondta a lapnak Lajcsi.

Pamela Anderson miatt csináltatott hatalmas melleket a Baywatch másik sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20160703-pamela-anderson-miatt-csinaltatott-hatalmas-melleket-a-baywatch-masik-sztarja-nicole-eggert.htmlMeglepő dolog derült ki nemrég a Baywatch egykori bombázójáról, Nicole Eggertről. TV + SztárokNorthfotoBetörtek Lagzi Lajcsihoz, és bántalmazták - Látlelet!http://www.life.hu/sztarok/20160703-betortek-lagzi-lajcsihoz-es-megpofoztak.htmlVérző orral hívott rendőrt Lagzi Lajcsi, miután vandálokat fogott a birtokán. A betörők őt is bántalmazták. TV + SztárokOrigoEllopták Debreczeni Zita robogójáthttp://www.life.hu/sztarok/20160703-elloptak-debreczeni-zita-robogojat.htmlA fotós-modell a facebookon kér segítséget. TV + Sztárok--Rózsaszín flamingón lubickol Tücsihttp://www.life.hu/sztarok/20160703-rozsaszin-flamingon-lubickol-tucsi.htmlA Balatonról, Tihanyból jelentkezett be az egzotikus szépség. TV + Sztárok--Itt nőtt fel Istenes Bence: a sztár szerelmével, Csobot Adéllal utazott el a napokban! http://www.life.hu/sztarok/20160703-istenes-bence-megmutatta-kedvesenek-hogy-hol-nott-fel-foto-a-helyszinrol.htmlA sztárpár bepillantást engedett a mindennapjaiba, sőt egyikük eddig nem látott helyszínt mutatott a rajongóknak. TV + SztárokOrigo54 éves lett az örökifjú Tom Cruise - Szexi fotósorozathttp://www.life.hu/sztarok/20160703-tom-cruise-54-eves-lett-a-szinesz-karrierje-meg-most-is-szarnyal-szexi-fotok.htmlMa ünnepli ötvennegyedik születésnapját Thomas Cruise Mapother IV, ismertebb nevén Tom Cruise. Bár a sztár lassan 35 éve van a pályán, ezalatt elég kevés filmet forgatott. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.