Betörtek Lagzi Lajcsihoz, és bántalmazták - Látlelet!

Forrás: TV2 Mokka -
betörés Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vérző orral hívott rendőrt Lagzi Lajcsi, miután vandálokat fogott a birtokán. A betörők őt is bántalmazták. 

"A két tetten ért fiatalember komoly károkat okozott a birtokomon, és sajnos a gyanúm szerint nem először tették. Miután lefüleltük őket, a biztonsági emberünkkel felszólítottuk a fiatalokat, hogy jobb, ha a helyszínen maradnak, ne szaladjanak el, és menjünk vissza a helyszínre, várják meg velünk a rendőrséget" – mesélte a történteket Lajcsi. Hozzátette: amikor fülön csípte őket, különös ajánlattal álltak elő. Azt mondták Lajcsinak, hogy ha hajlandó nekik fizetni, akkor tartják a szájukat, nem mennek a rendőrségre, és nem állítják azt az egyenruhásoknak, hogy a zenész helybenhagyta őket. Amikor Lajcsi ebbe nem ment bele, orrba vágták.

Forrás: TV2 Mokka

A Blikk megszerezte Lajcsi látleletét, amiből egyértelműen kiderül, hogy a zenész orrán felrepedt a bőr, és a sérülés vérzett is.

Ellopták Debreczeni Zita robogójáthttp://www.life.hu/sztarok/20160703-elloptak-debreczeni-zita-robogojat.htmlA fotós-modell a facebookon kér segítséget. TV + Sztárok--Rózsaszín flamingón lubickol Tücsihttp://www.life.hu/sztarok/20160703-rozsaszin-flamingon-lubickol-tucsi.htmlA Balatonról, Tihanyból jelentkezett be az egzotikus szépség. TV + Sztárok--Megszólalt a közmédiától távozó Csiszár Jenőhttp://www.life.hu/sztarok/20160702-megszolalt-a-kozmediatol-tavozo-csiszar-jeno.htmlAhogy az MTVA közleménye nyomán mi is megírtuk, Csiszár Jenő, a Duna Műsorszolgáltató Zrt. szórakoztató főszerkesztőségének vezetője június 30-i hatállyal közös megegyezéssel távozott a közmédiától. TV + Sztárok--Molnár Anikó: "Mert bizony egy férfi nem attól férfi, hogy pöcse van... Az édes kevés..."http://www.life.hu/sztarok/20160702-molnar-aniko-a-facebookon-akadt-ki.htmlEgynapos fotóját mutatta meg Facebook-követőinek Molnár Anikó, de volt, akinek ez a kép is alkalmat adott arra, hogy belekössön az egykori valóságshow-szereplőbe. TV + Sztárok--Luxushotel vendége panaszolta be Rubint Rékát http://www.life.hu/sztarok/20160701-luxushotel-vendege-panaszolta-be-rubint-rekat.htmlRéka a születésnapját ünnepelte egy magyarországi hotelben, amikor élő bejelentkezése közben futás után a medencébe ugrott. Sokaknál ez verte ki a biztosítékot. TV + Sztárok--Hajdú Péter: "Nem biztos, hogy jó, ha egy nő humoros"http://www.life.hu/sztarok/20160630-hajdu-peter-a-miss-world-hungaryrol.htmlHajdú Péter a Life.hu riporterének arról beszélt, a szépségverseny megrendezése mennyi munkával jár neki és Katának. Elárulta azt is, hogy a tavalyihoz képest milyen az idei "felhozatal". Péter szerint megvan az oka, hogy miért hasonlítanak egymáshoz a szépségverseny indulói. Hogy mi ez? Az alábi videóból megtudhatod. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.