Tragédia! Elhunyt Varnus Xavér édesapja: megható sorok!

Fotó: Hajdú D. András -
halál fotó szülő Varnus Xavér édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar orgonaművész szomorúan tudatta a rossz hírt a közösségi oldalán. Persze azonnal ellepték őt a részvétnyilvánító üzenetek. 

"Tudod, az egészben a mérhetetlen egyszerûség a különös. Néhány perce még ebben az ágyban feküdt, vacsorázott, majd összefogta és megcsókolta Anya és kis erdélyi ápolónôje, Györgyike kezét, aztán köhögni kezdett, aztán szederjes lett a szája, aztán szeme felakadt, lassan megüvegesedett, s annyi idô alatt, amíg a metró átér a Blahától az Astoriáig, meghalt." - olvasható a sztár Facebook oldalán.

Fotó: Hajdú D. András

"Amikor megéritettem a homlokát, világosság gyúlt bennem. Ilyen egyszerû az egész, a többi csak mítosz és szóbeszéd. Kilobbant sejtcsomó fekszik itt elôttem, s Apa már messze jár, azzal a különös konflissal, amelyet képzeletem ajándékozott neki. S visz magával engem is képzeletének furcsa-szép világába, ahonnan nincsen már visszaút." Ha el szeretnéd olvasni a teljes posztot, akkor itt megteheted.

Michael Madsen a szomszédba jött szurkolnihttp://www.life.hu/sztarok/20160704-michael-madsen-a-szomszedban-a-red-bull-ringen-szurkolt-a-forma-1-pilotainak.htmlIgazán szerencsések lehettek azok a film- és Forma1-rajongók, akik hétvégén kiruccantak a ringre, ugyanis az osztrák Forma1-es nagydíjat a helyszínen nézte végig Michael Madsen. TV + SztárokOrigoEzt is megértük: jogsit kapott Lady Gaga!http://www.life.hu/sztarok/20160704-lady-gaga-megszerezte-a-jogositvanyt.htmlAzt hihetnénk, hogy ha az ember lánya világsztár, semmi szüksége jogosítványra, hiszen úgyis sofőr viszi mindenhová. Lady Gaga azonban imád vezetni! TV + SztárokOrigoBetörtek Lagzi Lajcsihoz, és bántalmazták - Látlelet!http://www.life.hu/sztarok/20160703-betortek-lagzi-lajcsihoz-es-megpofoztak.htmlVérző orral hívott rendőrt Lagzi Lajcsi, miután vandálokat fogott a birtokán. A betörők őt is bántalmazták. TV + SztárokOrigoRózsaszín flamingón lubickol Tücsihttp://www.life.hu/sztarok/20160703-rozsaszin-flamingon-lubickol-tucsi.htmlA Balatonról, Tihanyból jelentkezett be az egzotikus szépség. TV + Sztárok--"Legyél rocksztár, igyál ingyen" - Exkluzív interjú a Tankcsapdávalhttp://www.life.hu/sztarok/20160701-exkluziv-interju-a-tankcsapdaval.htmlA Tankcsapda ismét meglátogatta a Volt Fesztivált, ahol rögtön egy boldogan szomorú eseménnyel kezdtek, hiszen egy székavatón voltak. Hogy pontosan mi volt ez, illetve hogy a zenekar tagjait rockerkarakterük miatt kinézik-e a hivatalokból, az interjúban elmesélik. TV + Sztárok--Szörnyekké változtak az egykor gyönyörű hollywoodi szépségekhttp://www.life.hu/sztarok/20160701-felismerhetetlenne-plasztikaztattak-magukat-hollywood-egykori-szepsegei.htmlÖsszeállításunk alanyait elnézve úgy torzította el a döbbenet az arcunkat, ahogy az egykori szépségeket a szike. Melanie Griffith, Donatella Versacce és Meg Ryan - a képeik alapján úgy tűnik, hogy törzsvendégek lettek a plasztikai sebészeteken, az eredmény pedig horrorba illő. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.