Vaddisznónak pucsított Kourtney Kardashian

szelfi Kardashian vaddisznó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hoppá! Disznóságon kapták Kourtney Kardashian-t, aki mostanság a Bahamákon tengeti napjait, és nemcsak a kerek popsiját mutatta meg, hanem a cuki kis vaddisznóját is.

A háromgyermekes anya a családja többi tagjához képest eddig viszonylag visszafogott volt, de most ő is elérkezettnek látta az időt arra, hogy

kicsit többet mutasson magából.

Kourtney joggal pályázhatna a popókirálynő címre, de valljuk be: kemény munkára volt szükség ahhoz, hogy mindezt elérje, ráadásul azt is megmutatta a rajongóinak, hogy milyen gyakorlatokat érdemes végezniük ahhoz, hogy hasonló idomokkal rendelkezzenek.

Forrás: Snapchat

Az edzés mellett azonban a pihenésre is jutott idő, eközben pedig Kourtney a barátaival is fotózkodott egyet, no meg egy vaddisznóval. Nézzétek csak!

Forrás: Snapchat

A rejtélyes ügy újabb fordulatot vett: levágott fejet találtak a Fidzsi-szigeteknélhttp://www.life.hu/news/20160705-levagott-fejre-bukkantak-a-turistak-a-tengerparton.htmlDamillal átkötött rongyba csavarták a maradványokat, köveket is tettek bele, de így is partra vetette a víz.NewsThinkstockElrabolta exfeleségét, majd magára gyújtotta a házát a kocséri férfihttp://www.life.hu/news/20160705-el-ra-bolta-exfe-le-se-get-majd-ma-gara-gyuj-totta-a-hazat-a-ko-c-seri-ferfi.htmlRejtélyes haláleset áldozata lett egy férfi, akinek holttestét a kigyulladt kocséri házában találták meg a tűzoltók. Nagyon valószínű, hogy nem baleset történt. A rendőrség újabb részleteket árult el az ügyről. News--Lebukott az aranyásó leányzó, de a jutalmát nem teszi zsebre - Videó!http://www.life.hu/news/20160705-kiderult-hogy-a-leanyzo-foglalkozasa-aranyaso-de-egy-eletre-megtanulta-a-lecket.htmlSokaknak ismerős a Micsoda nő című film, ugye? Nos, most a fordítottja esett meg: egy férfi leszólít egy idegen lányt, aki először rá se hederít, majd a srác közli, hogy van egy magánrepülője is. Vajon mi történik ezután? Nézzétek csak! NewsOrigoMegdöbbentő dolgok derültek ki a megerőszakolt kétéves kislány ügyébenhttp://www.life.hu/news/20160629-gyermekotthonba-akartak-adni-a-megeroszakolt-keteves-kislanyt.htmlBudapest VI. kerületében erőszakolt meg ismeretlen tettes egy kétéves kislányt még a múlt héten. A gyermek nagyon súlyos sérüléseket szenvedett. Egyelőre ismeretlen tettes ellen folyik az eljárás, de a DNS-mintavétel segíthet a tettes megtalálásában. Nemrég pedig újabb meglepő hírek láttak napvilágot az üggyel kapcsolatban. News--A világhírű vak jósnő előre látta Európa szétszakadását ishttp://www.life.hu/news/20160630-a-vilaghiru-vak-josno-elore-latta-a-europa-szetszakadasat-is.htmlBaba Vanga, akit sokan a balkáni Nostradamusként emlegetnek, annak idején a szír háborúkat, a „muszlim támadást”, emellett 1989-ben a 9/11-et is előre látta, sőt a Brexitet is megjövendölte. NewsOrigoÍme, a legbizarrabb kozmetikai eszközök; még szép, hogy a japánoktólhttp://www.life.hu/news/20160629-ime-a-legbizarrabb-kozmetikai-eszkozok-meg-szep-hogy-a-japanoktol.htmlA japánok mindig kitalálnak valamit! Nekik hála pedig tátott szájjal gyönyörködhetünk a legújabb őrültségeiken. Következzenek a megdöbbentő kozmetikai termékeik, melyek meghódították a japán piacot! News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.