Tóth Vera besokallt: feltörték a Facebook-oldalát, most pedig perel

Forrás: redlemon -
Facebook per énekesnő Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő néhány napja már kiakadt egy kamu reklám miatt, majd arra kérte a rajongókat, hogy legyenek türelmesek, ha eljön az ideje, mesélni fog arról, hogy sikerült lefogynia. Most újra megszólalt az ügyben. 

Ahogy korábban a Life.hu is megírta, Vera eszméletlen változáson ment át az utóbbi hónapokban: rengeteget fogyott. Természetes, hogy mindenki erről kérdezné őt, az énekesnő azonban egyelőre nem fedi fel a titkát. Úgy tűnik, a nyugalom nem tartott sokáig, Tóth Vera ma újabb olyan cégre bukkant, ami az arcával igyekszik eladni termékeit, sőt fel is törték a hivatalos Facebook-oldalát.

Forrás: redlemon

"Ügyvédemmel már pénteken az első megjelent reklámnál jogi útra tereltük az ügyet. Már elkezdődött a folyamat. Pofátlan csalás az egész, le vagyok döbbenve! Köszönöm a figyelmeteket, és elnézést, hogy mindig minden második poszt erről szól" - tette hozzá a sztár a hivatalos oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.