Gelencsér Tímea szavazás legszebb Magyarország Szépe Miss World Hungary
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap kiderül, ki lesz a Miss World Hungary 2016 győztese, most megtudhatod a Life.hu olvasói kire tennék fel a koronát.

A Magyarország szépe címért vasárnap este 15 lány versenyez, közülük választhatták ki olvasóink, ki legyen a Life.hu szépe. A választásotok

Gelencsér Tímeára esett, szerintetek ő a legszebb a mezőnyben.

Forrás: Life.hu

Szerkesztőségünk Timit, egy éves Gilda Max VIP bérlettel ajándékozza meg, amelyet vasárnap adunk át neki a Miss World Hungary show után.

Forrás: Facebook/Magyarország Szépe
Sztárfellépők a Magyarország szépe választásonhttp://www.life.hu/sztarok/20160715-sztarfellepok-a-magyarorszag-szepe-miss-world-hungary-2016-valasztason-kiraly-viktor-hooligans.htmlVasárnap kiderül, ki lesz Miss World Hungary 2016, a showműsorban Király Viktor különleges meglepetéssel készül. TV + Sztárok--Kiderült, kik a Magyarország szépe döntősei!http://www.life.hu/sztarok/20160707-kiderult-kik-a-magyarorszag-szepe-dontosei-a-lanyok-furdoruhas-versenyen-vettek-reszt-es.htmlSzerdán eseménydús napjuk volt a szépségkirálynő-jelölteknek, hiszen többféle megmérettetésen kellett bizonyítaniuk rátermettségüket. TV + Sztárok--Veszélybe került Kulcsár Edina szereplése a Magyarország Szépe döntőjén?http://www.life.hu/drlife/20160714-kulcsar-edinat-agressziv-virus-tamadta-meg-lehet-hogy-veszelybe-kerult-szereplese-a-magyarorszag.htmlA világ második legszebb nőjét agresszív vírus támadta meg, amitől annyira legyengült, hogy szinte lábra sem tudott állni. Reméljük, ettől még a vasárnapi tévés szereplése nem kerül veszélybe. Dr. LifeOrigoMegvillantották humorérzéküket a Magyarország Szépe versenyzői!http://www.life.hu/sztarok/20160708-a-magyarorszag-szepe-versenyzoi-megmutattak-van-e-humorerzekuk.htmlA szépségkirálynő-jelölteknek nincs könnyű dolguk, hiszen különböző alversenyeken kell bizonyítanuk rátermettségüket. A Miss Talent nevű megmértettésen leptük meg őket, és kiderítettük, van-e humorérzékük.TV + Sztárok--Ki lesz a következő szépségkirálynő? Kialakult a Magyarország szépe döntős mezőnyehttp://www.life.hu/sztarok/20160706-kialakult-a-magyarorszag-szepe-dontos-mezonye.htmlJövő vasárnap 16 versenyző mérkőzhet meg a koronáért a Miss World Hungary élő döntőjében. TV + Sztárok--Kórházba került a Magyarország szépe egyik szépségkirálynő-jelöltjehttp://www.life.hu/drlife/20160706-korhazba-kerult-a-magyarorszag-szepe-egyik-szepsegkiralyno-jeloltje-nagy-mirtill-kira-bokaja.htmlA szépségverseny jelöltjeinek több alversenyen is részt kell venniük, az egyik kisebb tragédiával ért véget. Kórházba szállították az egyik jelöltet. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.