Bájos gyermekkori fotót posztolt magáról Tücsi: Így festett babaként!

Tücsi gyerekkor Aryee Claudia Dedei
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tücsitől az utóbbi időben leginkább dekoltázsfotókat kaptunk: például a szépséges műsorvezető kitette a cicit a Soundon is. Most azonban egy egészen más hangulatú képet tett közzé.

#minime #kispufok #mibolleszacserebogar #trabantbaszallnielvezet #mostiskelleneegyilyenesokabat #childhood #funny #photos #tucsok #life - ezekkel a hashtagekkel látta el kiskori képét Tücsi:

Istenes Bence örül mint majom a farkánakhttp://www.life.hu/sztarok/20160716-istenes-bence-az-rtl-klub-musorvezetoje-orul-mint-majom-a-farkanak.htmlA műsorvezető, aki legutóbb videón mutatta meg tündéri kisfiát, igazán örömteli hírt közölt közösségi oldalán. TV + Sztárok--Szuperautóval jutalmazta magát C. Ronaldo az EB-győzelemérthttp://www.life.hu/sztarok/20160716-bugatti-veyronnal-jutalmazta-magat-cristiano-ronaldo-az-eb-gyozelemert.htmlA portugálok szuperfocistájának nem is járthat más, mint egy szuperautó. Az EB-döntő után pár nappal Ronaldo már be is állhatott a garázsába azzal a kocsival, amire legjobban vágyot.TV + SztárokOrigoElképesztő összeg! Ennyiért lép fel a Szigeten Rihannahttp://www.life.hu/sztarok/20160716-285-millio-forintert-lep-fel-rihanna-a-sziget-fesztivalon-2016-ban.htmlRihanna a Sziget Fesztovál 0. napján lép fel, a jegyek pedig már régen elfogytak a koncerte. Most azt is kiderül, mennyiért vállalta a budapesti fellépést.TV + Sztárok--Gyász! Elhunyt a magyar rapperhttp://www.life.hu/sztarok/20160716-rakban-meghalt-paja-g-rapper.htmlLegyőzte a rák Paja G-t, a Wanted rapcsapat egyik tagját. A banda a közösségi oldalán jelentette be a szomorú hírt. TV + Sztárok--Így még sosem láttad Csobot Adélt és Istenes Bencéthttp://www.life.hu/sztarok/20160716-csobot-adel-es-istenes-bence-plussmackova-valtozott-instagram-foto.htmlA sztárpár már megint nem bírt magával! A bolondozás a lételemük, és azon a fotón is jól látszik, amit nemréh posztoltak közösségi oldalukra.TV + SztárokAgglegény életet él Király Viktor: elköltözött otthonrólhttp://www.life.hu/sztarok/20160715-kiraly-viktor-szinglikent-el-igy-tolti-mindennapjait-az-enekes-elkoltozott-otthonrol.htmlAz énekes úgy döntött, hogy önálló albérletbe költözik. Mostantól egyedül kell ellátnia magát, sőt a főzés is rá hárul majd. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.