Brooklyn Beckham kiáll barátnője, Chloe Moretz mellett

Forrás: Instagram/brooklynbeckham -
Kim Kardashian Brooklyn Beckham Chloe Moretz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Áll a bál a fiatal színésznő, Chloe Moretz és a Kardashian família között. A legidősebb Beckham fiú természetesen barátnője oldalán áll, bár ez nem volt mindig ennyire egyértelmű. 
Forrás: Instagram/brooklynbeckham

Persze ezt a megjegyzést a Kardashian-klán nem hagyhatta szó nélkül, és ocsmány módon a közösségi oldalakon gonoszkodni kezdtek a színésznővel. Ezzel majdnem egyidőben a lány kedvese, Brooklyn Beckham egy Kanye West által tervezett pólóban szelfizett- mire a rajongói kiakadtak, hogy tulajdonképpen kinek az oldalán is áll.

Simán véletlen is lehetett a dolog, hiszen a Beckham fiú már régóta ismeri a rappert, mindenesetre Brooklyn azóta törölte a képet, és egy cuki fotót rakott ki helyette kedvesével. A képhez írt szöveggel pedig egyértelművé tette, barátnője oldalán áll. Még szép!

Pihenőre megy Tatár Csilla, már keresik az utódját!http://www.life.hu/sztarok/20160722-tatar-csilla-osztol-nem-fogja-vezetni-a-magyarorszag-szeretlek-cimu-musort.htmlKeresik Tatár Csilla utódját, maga a műsorvezető is részt vett a válogatón, és még a kisfia is ott volt. Ősztől pihenésre készül Csilla, ezért nem ő fogja vezeti a Magyarország, szeretlek! című műsort. TV + SztárokOrigoVajna Timi és Palvin Barbi is DiCaprióval bulizotthttp://www.life.hu/sztarok/20160722-vajna-timi-palvin-barbi-mihalik-eniko-leonardo-dicaprio-jotekonysagi-rendezvenyen-vett-reszt.htmlTiszteletét tette Vajna Timi is Leonardo DiCaprio rendezvényén, de rajta kívül is voltak magyar hírességek. Nem maradhatott ki a buliból Palvin Barbi és Mihalik Enikő sem.TV + Sztárok--Hatalmas boldogság: teljesült Liptai Claudia régi álma http://www.life.hu/sztarok/20160722-liptai-claudia-szarnyal-a-boldogsagtol-teljesult-egy-regi-alma-megszolalt-a-kismama.htmlA műsorvezető szinte szárnyal a boldogságtól, hiszen egy olyan dolog vált valóra, mely már régóta a tervei között szerepelt. TV + SztárokOrigoExkluzív infók a hazánkban tartózkodó sztárpárról-Ilyen nő valójában Eva Mendes http://www.life.hu/sztarok/20160722-eva-mendes-es-ryan-gosling-budapesten-vannak-exluziv-infok-a-parrol.htmlA Szárnyas fejvadász második részének forgatása miatt fél Hollywood Budapesten van. TV + Sztárok--Hoppá! Sarah Jessica Parker megbánta a Szex és New Yorkot? http://www.life.hu/sztarok/20160722-sarah-jessica-parker-korabban-nem-akarta-elvallalni-a-szex-es-new-yorkot-szineszno.htmlA színésznő hihetetlen titkot árult el kedvenc csajos sorozatunkról, amivel mindenkit meglepett. TV + Sztárok--Ez a nő állhatott volna Angelina Jolie és Brad Pitt szerelmének útjába?http://www.life.hu/sztarok/20160721-hihetetlen-de-ez-a-no-akadalyozhatta-volna-meg-angelina-es-brad-szerelmet.htmlVajon mi lett volna, ha Angelina Joliet és Brad Pittet nem hozza össze a sors a Mr. és Mrs. Smith forgatásán? Ha Angie szerepét egy másik nő kapja meg? Egyáltalán, kik voltak az esélyesek az ügynőknő szerepére? Olvass tovább, és megtudod! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.