Chloe Grace Moretz Brooklyn Beckham utazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárfocista csemetéje még nem olyan idős, mégis egy igazi felnőtt távkapcsolatban él. Nemrég erősítették meg, hogy egy párt alkotnak Chloe Grace Moretz színésznővel, úgy tűnik, nem bírnak meglenni egymás nélkül.

A fiatal Beckham szerelméhez siet, és nagyon úgy tűnik, nem lesz rövid a látogatás. Két telepakolt bőrönddel kapták lencsevégre a reptéren a fiatalt, aki sármosabb, mint valaha. Brooklyn és Chloe Grace Moretz korábban is voltak már együtt, most pedig ismét egymásra találtak. A két fiatal odavan egymásért, így a szülőknek hosszabb időre kell nélkülözniük Brooklyn társaságát.

Forrás: NORTHFOTO
Megállíthatatlanul hódít a melltetoválás - Fotókhttp://www.life.hu/intim/20160517-megallithatatlanul-hodit-a-melltetovalas-fotok.htmlA varratok már egy jó ideje egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Elérték azt a női testrészt is, ami a férfiak egyik legnagyobb kedvence. Már a kebleket is díszíttetik. IntimOrigoHatalmas villantás Cannes-ban: Kilátszott volna a bugyi, ha lett volna a színésznőnhttp://www.life.hu/intim/20160517-hatalmas-villantas-cannes-ban-kilatszott-volna-a-bugyi-ha-lett-volna-laure-calamyn.html A jópofáskodás kínos véget ért. Laure Calamy színésznő a kánkánozás közben elfelejtett ügyelni arra, hogy ne villanjon ki semmi, aminek ilyenkor nem illik. Intim--Sarka Kata a szexről vallotthttp://www.life.hu/intim/20160517-sarka-kata-a-szexrol-vallott.htmlSarka Kata Kasza Tibi Facebook videójában igazán pikáns dolgokról beszélt. Intim--Netflix and chill? 4 izgalmas mobilalapp, amivel szexet szerezhetszhttp://www.life.hu/intim/20160516-netflix-and-chill-tikitalk-whiplr-4-izgalmas-mobilalapp-amivel-szexet-szerezhetsz.htmlManapság már szinte mindenre létezik külön alkalmazás, és ez alól a szexuális élet sem kivétel. Ugyanazzal a mobileszközzel kényelmesen intézheted a bevásárlást, szörfölhetsz a közösségi oldalakon, követheted a pénzügyeidet, vezetheted a fogyókúrás naplódat, és még sorolhatnánk. A telefonra és tabletre letölthető appok segítségével pillanatok alatt találhatsz magadnak szexpartnert - akár hármas felállásra is - vagy gondolatébresztő pózokat ma estére. Intim--Csodálatos dekoltázst villantott a várandós Blake Livelyhttp://www.life.hu/intim/20160516-blake-lively-ryan-reynolds-varandos-neje-csodalatos-dekoltazst-villantott.htmlA rajongók nagy örömére Ryan Reynolds várandós neje csodálatos dekoltázst villantott.Intim--Anális szextől esett teherbe egy nő: Aggódnunk kellene? (18+)http://www.life.hu/intim/20160516-analis-szextol-esett-teherbe-egy-no-egy-atlantic-city-ben-praktizalo-urologus-szerint.htmlEgy Atlantic City-ben praktizáló urológus szertefoszlatta a tévhitet, miszerint az anális szextől nem lehet teherbe esni. Azóta pedig ezen pörög az egész világ...Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.