Hűha! Így fest Adele smink nélkül

Forrás: NORTHFOTO/Safeconcerts / Barcroft Media/Safeconcerts / Barcroft Images -
smink nélkül énekesnő Adele
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnőt a védjegyévé vált tusvonal és műszempilla nélkül nélkül fotózták le, ez pedig azért is hihetetlen, mert egy rosszul sikerült lesifotó után azt nyilatkozna, hogy soha többé nem jelenik meg smink nélkül.

Adele smink nélkül fotózkodott, a #nomakeup képeket pedig azonnal megosztotta az Instagramon. A fotót elnézve nem is értjük, hogy azért, mert egyszer egy előnytelen kép készült róla, miért érzi úgy, hogy takargatnia kell magát.

Forrás: Instagram

A külföldi sajtó persze egyből felkapta a képeket, nem csoda, hiszen Adele most először megmutatta az igazi arcát!

Adele elárulta, hogyan szabadult meg 28 kilótól

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk: Adele elképesztően lefogyott. Most pedig azt is elárulta, milyen módszernek köszönheti, hogy 28 kilótól szabadult meg az elmúlt években. A teljes cikket itt elolvashatod!

David Beckham a személyi edzőjével kavar?http://www.life.hu/sztarok/20160722-sokak-szerint-david-beckham-vonzodik-a-szemelyi-edzojehez.htmlÚgy tűnik, válságban van a sztárpár házassága, sőt egyesek szerint a Spice Girls egykori énekesnője és az exfutballsztár már külön háztartásban élnek. Újabban már az a hír is szárnyra kapott, hogy David a személyi edzőjével kavar. TV + Sztárok--Robbie Williams az anyósával osztja meg a hálószobáját?http://www.life.hu/sztarok/20160722-robbie-williams-az-anyosaval-osztja-meg-a-haloszobajat-vagy-megsem.htmlSzokatlan fotót osztott meg a nyilvánossággal Robbie Williams felesége, Ayda Field. Úgy tűnik, hogy családi életükben teljesen elfogadott, ha Robbie, az anyósa és Ayda egy ágyban szunyókálnak. TV + Sztárok--Kiss Ramóna durván nekiment Nyári Diánakhttp://www.life.hu/sztarok/20160722-igy-tepte-meg-kiss-ramona-nyari-diat.htmlReméltük, hogy Kiss Ramóna és Nyári Dia egy csúnya nézéssel lerendezik a nézeteltérést, de nem így lett. Ramóna ugyanis nekirontott Diának, aki bár próbálta, de nem sikerült tökéletesen kezelnie a helyzetet. TV + Sztárok--Erre a nőre cserélte le Hamilton Palvin Barbithttp://www.life.hu/sztarok/20160718-hamilton-erre-a-nore-cserelte-le-palvin-barbit.htmlHetek óta folynak a találgatások azzal kapcsolatban, hogy vajon mi lehet Palvin Barbara és Lewis Hamilton között. Ám a Forma-1-es sztárt most újabb hírességgel hozták össze, aki nem más, mint Rita Ora. TV + Sztárok--A dögös Kulcsár Edina bikiniben, a telefonjával együtt kapcsolódott ki a Balatononhttp://www.life.hu/sztarok/20160711-kulcsar-edina-telefonja-is-kikapcsolodott-a-balatonon.htmlA világszép barna lány a Balatonon pihente ki a hét fáradalmait. Ám az igazán meglepő, hogy Edina egyáltalán nem adott hírt magáról, a rajongói pedig azonnal hiányolni kezdték. A szépég hétfőn mindenkit megnyugtatott, és azt is elárulta, hogy mi történt. TV + Sztárok--Várkonyi Andrea: "Rövid időn belül visszatérek a képernyőre"http://www.life.hu/sztarok/20160708-varkonyi-andrea-rovid-idon-belul-visszater-a-kepernyore.htmlA közelmúltban Várkonyi Andrea leváltásáról és utódjáról is sokat olvashattunk. Állítólag a műsorvezető nagyon kiborult attól, hogy távoznia kellett és hogy helyét Marsi Anikó vette át. A volt híradós őszintén beszélt terveiről és érzéseiről a Best Magazinnak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.