Rákóczi Feri kipróbálta: Michael Phelpst másolja a műsorvezető?

Forrás: facebook/Morning Show -
Morning Show Michael Phelps műsor Rákóczi Feri Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Morning Show stábja újból nagyot alkotott. A szexi tánc és a sikertelen lufiágy felfújási kísérlet után most a gyógyászat felé vették az irányt. Ilyet még nem láttál! 

Mint már több portál is észrevette, Michael Phelps úszólegenda és számos egyéb amerikai sportoló háta kör alakú foltokkal van tele. Ennek oka, hogy a versenyzők közül többen is kipróbálták a köpölyözést, mely állítólag nagyon jó hatással van a szervezetre. Ezt próbálta most ki a Morning Show stábja is, Rákóczi Feri önként vállalkozott a feladatra. A műsorvezető szó nélkül tűrte a kezelést, bár a róla készült videó így is vicces lett. Íme:

A dolog úgy néz ki, hogy vákuumos üvegharangocskákat melegítünk, ettől kitágulnak, majd szájukkal lefelé rászorítjuk őket az emberi test különböző pontjaira. A harangok alatt vákuum keletkezik, ahogy szép lassan kihűlnek. Ez kitágítja a kapilláris ereket. A vérbőség fokozódik, ezzel javul a bőr és az izmok vérellátása.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.