Megvannak a Star Academy esélyesei: Íme ők!

TV2 Star Academy Vastag Csaba tehetségkutató Keresztes Ildikó Pásztor Anna Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 hamarosan teljesen új formátumú műsort indít, reality elemekkel keveri a szokványos tehetségkutatót. A hétvégenkénti élő versenyek mellett lesznek napi összefoglalók is arról, hogy a Star Academy házba összezárt énekesek miként élik mindennapjaikat. A produkció esélyesei már megvannak, és hamarosan kezdődik a beköltöző show.

Már megvannak a befutók a TV2 új produkciójába: a Star Academy valóságshow-elemekkel keveri a klasszikus tehetségkutató műsort, így nemcsak az élő show-k alkalmával találkozhatunk a jelentkezőkkel, annál sokkal jobban megismerhetjük a versenyzőket. Augusztus 27-28-án kezdődik a Beköltöző Show, ahol már a nézők is dönthetnek arról, ki cuccoljon be a házba.

A zsűritagok Forrás: TV2

20 versenyző indul, de csak 16 juthat el a beköltözésig. A műsor alatt hétköznapokon napi összefoglalókat láthatunk a versenyzők életéről és felkészüléséről, hétvégén pedig az élő show-t tekinthetjük meg Majkával és Ördög Nórával. A zsűri pedig Keresztes Ildikó, Pásztor Anna, Vastag Csaba és Király Viktor lesz. Az esélyeseket ebben a közös klipben tekintheted meg!

Palya Bea a tökéletlenül tökéletes anyahttp://www.life.hu/sztarok/20160811-palya-bea-enekesno-bevallotta-hogy-tokeletlenul-tokeletes-anya.htmlPalya Bea egy percre sem áll meg: mindig valami újon dolgozik. Az energikus művészt ősszel megjelenő albumáról, inspirációiról, az anyaságról és végtelen erőforrásairól kérdeztük. TV + Sztárok--Hódi Pamelát nagy öröm érte: kislánya elképesztő dolgot tetthttp://www.life.hu/sztarok/20160819-hodi-pamela-nagyon-buszke-kislanyara-aki-magatol-letette-a-cumit.htmlHódi Pamelát sok támadás éri kommentelőitől, de egy dolgot senki sem vitathat: a celebmami él-hal kislányáért, és rajongásig szereti őt. Most is imádata tárgyáról mesélt el egy nem mindennapi történetet. TV + Sztárok--Sötét múlt: Beyoncé férje meggyilkolta a szeretőjét?http://www.life.hu/sztarok/20160819-beyonce-ferje-jay-z-evekkel-ezelott-meggyilkolhatta-szeretojet-cathy-whiteot-hogy-ne-talaljon-ki.htmlHirtelen, nem tisztázott körülmények között halt meg az akkor 28 éves Cathy White, akiről az a hír járta, hogy Jay Z szeretője. Érdekes módon két nappal azután hunyt el, hogy a zenemogul és Beyoncé bejelentették, gyermeket várnak. TV + Sztárok--A cicázó Kapás Boglárka alig lehetne már ennél is cukibbhttp://www.life.hu/sztarok/20160819-kapas-boglarka-uszono-nagyon-edes-fotot-posztolt-a-cicajaval-unepel.htmlA riói olimpián bronzérmet szerző Kapás Boglárka újabb képeket töltött fel Facebook-oldalára, amitől mindenki teljesen odavan, annyira édi. TV + Sztárok--Őt szeretgeti mostanában Sarka Kata: vele vigasztalódik!http://www.life.hu/sztarok/20160819-sarka-kata-kutyajat-szeretgeti-mostanaban-vele-alszik.htmlNem rendeződött még Sarka Kata és Hajdú Péter kapcsolata, addig viszont kell valaki, akivel vigasztalódni lehet. Kata meg is mutatta, kit ölelget mostanában! Nem mást, mint az ember legjobb barátját. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoAz Éjjel-Nappal Budapest Marcija eltűnik a képernyőkrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160819-enb-marci-eltunik-a-kepernyokrol.htmlCsütörtökön láthattuk utoljára a képernyőkön az Éjjel-Nappal Budapest egyik alapszereplőjét. Magyarország egyik legnépszerűbb sorozatát elhagyja Marci, aki az első adás, 2013. február 11., óta szerepelt az RTL Klub képernyőjén. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.