VV Vivi imád pucérkodni - Nézd meg villa villantóját!

Forrás: rtl.hu -
VV Vivi pucér ValóVilág powered by Big Brother
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyelőre úgy tűnik, a szőke lány lesz a villa flörthercegnője, aki a beköltözéskor még Istenes Bencére is rányomult. 

Vivien aranyos, okos, leleményes lánynak vallja magát, aki imád meztelenkedni, hobbija pedig a külföldi pasik levadászása. A cinikus szót nem ismeri, de enélkül is jól megvan: a beköltözéskor azt is kifejtette, nagyon bejön neki Istenes Bence. Ez nem is csoda, hiszen Bence félig külföldinek számít - viccelődött a másik műsorvezető, Nádai Anikó.

Forrás: rtl.hu

A villa flörthercegőjének nagy terve, hogy összeszed magának egy külföldi paseszt - igen, Vivi pontosan ezt a szót használta. Hisz a tündérmesékben, és biztosan látjuk majd vad csókcsatákban is a villában, hiszen azt is elmondta, imád smacizni, és a bemutatkozó kisfilmjében is gyakorlatilag az orrunk előtt dugta le egy fiú torkán a nyelvét...Íme ő!

VV Tivy azért megy a villába, hogy legyen egy marketingje, de pornózna ishttp://www.life.hu/sztarok/20160827-vv-tivy-azert-megy-a-villaba-hogy-legyen-marketingje-de-pornozna-is.htmlAhogy arról korábban beszámoltunk, elstartolt a ValóVilág nyolcadik évada. A Life.hu pedig exkluzív interjút készített a beköltözőkkel. TV + Sztárok--Ördögi ruci! Ördög Nóra dögös, fekete miniben nyitotta meg a Star Academy-thttp://www.life.hu/sztarok/20160827-ordog-nora-dogos-miniben-nyitotta-meg-a-star-academy-t-a-tv2-n.htmlTüzes show-val indult az első Star Academy adása. A mentorok énekes-táncos produkciója ugyan felvételről ment, de megadták az alaphangulatot. Nóra pedig ismét szexi.TV + Sztárok--Istenes Bence: "A villában az a fontos, hogy az ember legyen valamilyen" - Indul a VV!http://www.life.hu/sztarok/20160827-istenes-bence-szerint-a-villaban-az-a-fontos-hogy-az-ember-legyen-valamilyen.htmlMint ismeretes, Istenes Bence lesz a Való Világ powered by Big Brother egyik műsorvezetője. Bence úgy látja, hogy a villalakók a mai fiatalságot képviselik, és ha sokszor meg is botránkozunk rajtuk, tudnunk kell, hogy valóban ilyen a világ. Szerinte nincs recept a győzelemre, és tipikus VV-arcnak látja a villa első nyolc lakóját - erről mesélt az Origónak.TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoStar Academy: A versenyzők a süllyesztőben végzik?http://www.life.hu/sztarok/20160827-star-academy-a-versenyzok-a-sullyesztoben-vegzik-interju-ordog-noraval.htmlExkluzív interjút adott a Life.hu-nak Ördög Nóra, a Star Academy műsorvezetője. Rengeteg érdekes dolgot tudhattunk meg a műsorról, és a versenyzők hálószobájába is bepillanthattunk.TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoÁllítják: Jakupcsek Gabriella váltja Liptai Claudiát a TV2-nélhttp://www.life.hu/sztarok/20160827-jakupcsek-gabriella-valtja-varandos-liptai-claudiat-a-tv2-nel.htmlNyolc hónapja találgatjuk, vajon hol tér vissza a képernyőre Jakupcsek Gabriel­la. Most úgy néz ki, hogy a TV2-n. TV + Sztárok--Legendás valóságshow-szerelmekhttp://www.life.hu/sztarok/20160825-az-rtl-klub-valovilag-legendas-szerelmeit-idetuk-fel-aureliotol-vv-fannin-at-vv-attilaig.htmlA se veled, se nélküled kapcsolatoknak se szeri, se száma nem volt az alatt a 14 év alatt, amióta mások életét kukkolhattuk a tévében. Most az elmúlt évek lávsztorijaiból csemegéztünk. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.