A meztelenkedő VV Vivit már a beköltözés előtt kitagadta a családja

Forrás: rtl.hu -
VV Vivi Való Világ kitagadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamar eljött a Való Világban az a pillanat, amikor az egyik lakó gátlásait elvesztve meztelenkedett a kamerák előtt. Alig, hogy beköltöztek Vivi máris pucéran flangált. Vesztenivalója nincs, ugyanis a családja már jó előre kitagadta.

Két órával a beköltözés után Vivi levetette ruhadarabjait és meztelenkedett egy sort a nézőknek. Magyarázatot azonban nem tudott adni viselkedésére. Hiába tűnik vidámnak, kiderült, hogy családi háttere korántsem mondható rendezettnek. Szülei válását sem tudta feldolgozni a villalakó.

Forrás: rtl.hu

"Édesapámmal élek együtt, de nem túl jó a kapcsolatunk. Édesanyámhoz sem mehetek, az ő párjával sem jövök ki jól. A szüleim három éve váltak el, mindkettejüknek új családja van, és azóta csak veszekednek egymással" - mondta a Blikknek a lány. Vivi szinte menekült a villába, ugyan a családja egyáltalán nem támogatta ezt a döntést. Ultimátumot adtak neki: a villa, vagy ők. "Anya az elején lelkes volt, aztán sokat veszekedtünk, már olyat is mondtak, hogy a viselkedésem miatt külföldre kell költözniük szégyenükben.

Végül odáig jutottunk, hogy ultimátumot adtak:

vagy maradok itthon, vagy ha beköltözöm, akkor pakoljak, és vigyem a cuccaimat. Hát itt vagyok" - árulta el Vivien.

BulvárRap: "Hajdú Péter magányos szelfit lőtt"http://www.life.hu/sztarok/20160830-bulvarrap-hegyi-rolival-hajdu-peter-maganyos-szelfit-lott.htmlA Life.hu rappere most sem hagy titeket a legfrissebb sztárhírek nélkül. Ne maradjatok le!TV + SztárokOrigoHoppá! Így turkál a bugyijában Emily Ratajkowskihttp://www.life.hu/sztarok/20160830-emily-ratajkowski-szexi-bikiniben-feszit-igy-turkal-a-bugyijaban-a-vilagsztar.htmlA dögös modell lassan minden nap meglep minket egy-egy félmeztelen felvétellel. A sztár most újból megmutatta, hogy bármit bevállal. TV + SztárokOrigoCurtis: "Előző életemben féreg voltam"http://www.life.hu/sztarok/20160830-curtis-igy-kuzdott-a-tv2-sztarja-szerint-gyorsasaganak-oka-hogy-elozo-eleteben-fereg-volt.htmlBár az Édes Élet sztárja nem szívesen vette magára a jelmezt, mégis gyorsan teljesítette a feladatot. TV + SztárokOrigoIsmerd meg a Való Világ legújabb lakóját: csinos barnával erősít a csatorna http://www.life.hu/sztarok/20160830-valo-vilag-uj-villalako-az-uj-vv8-szereplo-egy-dogos-barna-pultoskent-dolgozik.htmlMakacsnak és türelmetlennek tartja magát az új VV8-szereplő, aki augusztus 30-án költözik be a villába. TV + Sztárok--Valkó Eszter kiborult: elképesztő szállást kapott az RTL Klub sztárja http://www.life.hu/sztarok/20160830-valko-eszter-es-peller-anna-porul-jart-leharcolt-cirkuszi-kocsiban-kapott-szallast.htmlŐk ketten kapták párjukkal együtt a legszolidabb szállást, egy leharcolt cirkuszi kocsiban, nyikorgó kis ágyakkal. Elrajtolt a Nyerő páros. TV + Sztárok--Könnyek közt búcsúzott Liptai Caludiahttp://www.life.hu/sztarok/20160830-liptai-claudia-elbucsuzott-vegleg-tavozott-csillagkutrol-video.htmlA Zámori doktornőt alakító Claudia anyai örömök elé néz, ezért a forgatókönyvírók kiírták a sorozatból. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.