Galambos Lajos: "Az igazamért a házasságomat is feláldoznám"

Forrás: TV2 -
házasság Galambos Lajos börtön Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Lajos arról beszélt, hogy büntetőügyére akár a házassága is rámehet. Feleségének, Boginak normális férjre lenne szüksége, ő azonban az igazát akarja bizonyítani, ráadásul mindenáron. A zenész ráadásul azt is tervezi, hogy megválik a birtoktól is. Állítja, a történtek a gyerekeiken is mély nyomot hagytak, ezért más életkörülményeket szeretnének. 

"Bogi a mai napig nem tudja, miről van szó. Folyamatosan azzal foglalkozom, hogy kiderüljön az igazság. Ezen nulla-huszonnégyben dolgozom. Szegény lefogyott a bentlétem idején, a pszichés teher miatt. Bogi jó egészségben van, a lelke gyógyul. Szeretnék mindenben segíteni neki, de nem csak rajtam múlik, és nem azonosak a nézeteink. Én szabadságharcos lettem, az a tervem, hogy akik ilyen bajba kerülnek, mint én, azoknak létrehozzak egy segítő társaságot... ugyanakkor a feleségemnek egy normális férjre lenne szüksége. A házasságunkra is kihatott ez az egész történet, és nem pozitívan. Mind a ketten változtunk. Óriási a lelkifurdalásom, hogy kerülhetett ilyen helyzetbe a családom, annak ellenére, hogy nem vagyok hibás. A gyerekeknek mondtam, hogy inkább változtassák meg a nevüket" – mondta el a Joshi, a legjobb barát című műsorban Galambos Lajos, aki azzal is tisztában van, hogy mindent elveszíthet.

Forrás: TV2

"Valóban lehet, hogy jobb lenne néha visszahúzni a fegyvereket és befogni a pofámat, de az nem én vagyok. Tartozom Boginak annyival, hogy próbálok normálisabb életet élni. De ha most felhívna egy ügyvéd, és azt mondaná, hogy most az igazamért repülőre kell ülni és elmenni a világ másik végére, elmennék" – nyilatkozta.

"Úgy vélem, hogy erre akár a kapcsolatunk is rámehet. Az igazamért a házasságomat is feláldoznám, ha nem lenne más út" – mondta el a Blikknek a zenész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.