Feszültség a sztárvillában: nem bírják egymást a párok!

Forrás: Rtl Klub -
Nyerő páros Király Péter beszólás Kabát Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kiszavazás során mindenkinek egyértelművé vált, hogy van két nemkívánatos személy az RTL Klub celebreality-jében, a Nyerő párosban. Az Éjjel-nappal Budapest sztárját és annak szerelmét próbálták kitenni, de nem sikerült: ezután csak fokozódott a feszültség.

Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, fordulatokkal és izgalmakkal telt a Nyerő páros legutóbbi kiszavazása. A három veszélyzónába került pár közül a legtöbben az Éjjel-Nappal Budapestből ismert Király Petit, és szerelmét, Dórit szerették volna végleg kitenni a játékból, ám nem sikerült.

Éjjel-Nappal Budapest: Kovács Dóri és Király Péter Forrás: Rtl Klub

Helyettük Papp Gergőék önként távoztak, így a kiutált páros továbbra is játékban maradt, ami azért így nem egészen felhőtlen. A kiszavazás után megpróbálták megfejteni, hogy mi is történhetett, ám ebből csak még nagyobb veszekedés kerekedett.

"Túlságosan elnyomod a többieket, elnyomod a többi embert. Néha olyannal viccelődsz, ami másoknak rosszul esik"

- mondta Kabát Peti barátnője, Adrienne az Éjjel-Nappal Budapest sztárjának, és még azt is hozzátette, annyira egoista, hogy magába sem száll! Természetesen nem hagyta szó nélkül a szereplő a vádakat. "Adri, nem a kritikát nem bírom, három napja ismersz és levonsz következtetéseket" - válaszolta az Éjjel-Nappal Budapestes Király Peti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.