Madonna vesztett- anyaként csődöt mondott a popdíva

Guy Ritchie gyerekelhelyezés válás Madonna per énekesnő sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Madonna és exe Guy Ritchie házassága eleinte a legnagyobb szerelemben és megértésben működött. Az évek alatt viszont eldurvult a helyzet, aminek válás és gyerekelhelyezés lett a vége- utóbbiban a popdíva veszített.

Madonna a világ egyik legsikerebb énekesnője, előadóművésze. Fantasztikus dalok és elképesztő színpadi show fűződnek a nevéhez. Ám míg karrierje a mai napig szárnyal, addig

a magánélete romokban hever.

Az ördegedéstől rettegő díva 9 hónapig pereskedett exférjével, Guy Ritchie filmrendezővel, a gyerekelhelyezés kapcsán. Madonna és fia kapcsolata sajnos nagyon eldurvult az utóbbi időben.

A 16 éves Rocco Richie egy ideig látni sem volt hajlandó világsztár édesanyját,

ám a legutóbbi Instagram bejegyzések arról árulkodtak, hogy viszonyuk rendeződni látszik és egy közös nyaraláson is részt vettek együtt.

Madonna Rocco Ritchie Forrás: NORTHFOTO/SUPPLIED BY XPOSUREPHOTOS.COM/Supplied By Xposurephotos.Com

Ez viszont nem változtat a tényen, hogy a pert nem ő, hanem exe, Guy kapta, így ezentúl hivatalosan is ő viseli gondját közös gyereküknek.

Madonna magába fordult a hír hallatán, és közösségi oldalán egy posztjában elismerte, hogy bizony anyaként többször is csődött mondott, de egy fiatal focista édesanyjaként bizony

néha muszáj igazi p*csának lenni.

Because sometimes soccer Mom's need to be a .......,.,,........@mertalas

Madonna (@madonna) által közzétett fénykép,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.