Itt a bizonyíték: nem válik Beyoncé és Jay Z

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Miller -
házasság album válás Jay Z Beyoncé házaspár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Milyen szakítás? A legfrissebb hírek szerint esze ágában sincs különválni a popipar királyának és királynőjének. Hiszen akik közös albumot készülnek megjelentetni, azok miért is döntetének így?

Eljött az idő, amire már oly régóta várnak a rajongók: a Beyhive névre keresztelt, Beyoncé-rajongókat egybegyűjtő Twitter oldalon jelent meg a hír, ami szerint a nemrég 35 évesssé lett énekesnő és férjura, Jay Z hamarosan közös albumot készülnek megjelentetni.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Miller

Az információt már csak azért is kezelhetik a fanok kész tényként, hiszen a Beyhive már azelőtt tudta, hogy Beyoncé ott lesz a VMA fellépői között, mint hogy azt az MTV bejelentette volna. Az album a hírek szerint decemberben érkezik.

Nem csupán ezért lélegezhetnek fel a rajongók: Beyoncé és Jay Z álomházasságáról sokan és sokfélét írtak mostanában, a közös munka azonban egy újabb bizonyíték arra, hogy a pletykákkal ellentétben minden a legnagyobb rendben van a sztárpár háza táján.

Sosem látott képek Szily Nóráról! Ennyit változott az évek alatt a műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20160610-szily-nora-ennyit-valtozott-az-evek-alatt-sosem-latott-kepek-kerultek-elo.htmlA Life.hu sztárszerzője pontosan 25 évvel ezelőtt kezdte el kapcsolatát élete leghosszabb szerelmével, a televíziózással. TV + Sztárok--Gondoltad volna? Koós János elárulta születési nevéthttp://www.life.hu/sztarok/20160609-koos-janos-szinmuvesz-elarulta-eredeti-vezeteknevet.htmlA színművész és a táncdalfesztiválok egykori sztárja egy egészen másik vezetéknévvel látta meg a napvilágot annak idején, 1937-ben. TV + Sztárok--Szörnyű titok derült ki Kiss Daniella szépségkirálynő múltjáról: párja öngyilkosságáról beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20160603-kiss-daniella-szepsegkiralyno-elso-szerelme-ongyilkos-lett.htmlA tavalyi Miss World Hungary nyertese először beszélt őszintén első szerelméről, akit nagyon fiatalon veszített el: a fiú öngyilkos lett. TV + Sztárok--Rá sem lehet ismerni! Így néz ki most Alice Cooperhttp://www.life.hu/sztarok/20160607-alice-cooper-a-kiss-zenekar-egykori-frontembere-nagyon-lepukkant.htmlMár csak árnyéka egykori önmagának a világhírű rockénekes, akit Bukarest utcáin kaptak lencsevégre. TV + Sztárok--Kínos! Élő adásban égett egy sort Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20160602-berki-krisztian-musorvezeto-elo-adasban-egette-be-magat.htmlA műsorvezetőnek teljesen kiment a fejéből kedvese, Hódi Pamela fontos napja. Szerencsére még időben észbe kapott. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoMegpróbálta elrejteni, de nem sikerült: így néz ki most a plasztikrém Meg Ryanhttp://www.life.hu/sztarok/20160602-meg-ryan-szineszno-megprobalta-eltakarni-plasztikai-mutettol-eltorzult-arcat.htmlAz immár 54 éves színésznő mára már csak árnyéka egykori önmagának. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.