Sarka Kata kislányából nem lehet profi modell – a sztármami félti szeme fényét

Sarka Kata modell fotózás család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata hosszú évek óta a kamerák és a bulvársajtó kereszttüzében él, és az is természetes, hogy gyermekei is ebbe a világba születtek bele. Kata sosem tiltotta Noncsit és Dávidot a nyilvánosságtól, de nála is van egy határ, amin túl már nem engedi a gyerekeket.

Sarka Kata és Hajdú Péter gyerekeit túlzás nélkül az egész ország ismeri. Dávidka tiszta apukája, míg Noncsi szépséges anyukájára hasonlít inkább. Utóbbi örökölte is édesanyjától a kameraérzékenységet, ugyanis a szőke kislány szívesen vállal szerepléseket, fotózásokat anyukájával. Ilyenkor persze fizetség is jár a kemény munkáért:

legutóbb intelligens gyurmát kapott.

Kata kisfia, Dávid már más mentalitással bír. Ő inkább a kertben focizik, csak ritkán lehet rávenni arra, hogy modellt álljon.

„Noncsi ritkán vesz részt hasonló munkákon, korábban egy fürdőruha-kollekciót mutattunk be közösen. Azon a fotózáson egyébként Dávidka is részt vett. Már én is egyre kevesebb fotózást vállalok, de szeretem ezt a márkát, különösképp az üzleti viseleteiket, azok ugyanis olyanok, mintha kifejezetten nekem találták volna ki őket. Mi délben kezdtük a munkát, Noncsi pedig négykor, az iskola után csatlakozott. Kicsit fáradt volt már, de még mindig volt kedve, ugyanis egész nap azt várta, hogy jöjjön a fotózásra. Neki csak két ruhája volt, amit le kellett fotózni, úgyhogy viszonylag hamar túl is volt rajta. Dávid is ott volt, akit próbáltunk bevonni, hogy legalább otthonra, a családi albumba készítsünk egy közös fényképet, de ő már egyre jobban ellenáll az ilyesminek, inkább focizott a kertben” – magyarázta Sarka Kata a Borsnak.

„Korábban a zsebpénzét egészítettük ki, ha elvállalt ilyesmit, de ma már ez nem érdekli, most kinézett egy játékot, intelligens gyurmát kapott. Egyébként az tény, hogy

Noncsi sokkal aktívabb szereplés szempontjából,

mint az öccse, ha tippelnem kellene, ő lesz az, aki a médiával fog foglalkozni felnőtt korában – mondta Kata, aki örül is, meg nem is ennek a választásnak. Modellként és közszereplőként ugyanis tisztában van az ismertség árnyoldalaival és örömei­vel is.

Én sosem voltam profi modell,

azt, hogy életvitelszerűen Noncsi is ezzel foglalkozzon, nem engedném. Kicsúszna rögtön a kezeim közül, túl korán. Ha valaki profi modell, az rengeteg utazással, külföldi munkával jár, én inkább azt szeretném, ha a kislányom az én környezetemben maradna mindig. De szerintem nem is neki való világ lenne ez, egészen másfelé szánom. Nem zavarna, ha a média világában dolgozna, de ha van rá mód, inkább válasszon mást.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.