Kasza Tibi sérelmeiről beszélt: bátyja bántotta gyerekkorában

Forrás: TV2 -
pofon testvér Kasza Tibi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A testvérek közötti kapcsolat nem mindig zökkenőmentes, erről vallott Kasza Tibi is. A műsorvezető elárulta, sok mindent el kellett tűrnie anno a bátyjától, a többi között jó néhány pofont is.

Kasza Tibi a pikírt humoráról ismert, és arról, hogy úgy szórja a poénokat, mint mondjuk testvére egykor a pofonokat. A műsorvezetőről ma már nehéz elképzelni, hogy kisebb gyerekként ki volt szolgáltatva bátyjának, de bizony ez volt a helyzet.

Forrás: TV2

Erről az Ezek Megőrültek! műsorában vallott Kasza, aki egy feladat során mesélte el, hogy gyerekkorában mindig ő maradt alul testvérével szemben. "Nekem nem volt lehetőségem hisztizni. Bátyámmal például közösen kaptunk egy tekerős autót, amit ő vezetett, én futottam mellette, ő pedig ütögette a fejemet, hogy nem a tiéd, nem a tiéd. Általában gyorsan le voltam rendezve egy-két sallerrel" - árulta el a műsorvezető, aki ma már csak nevet az emléken.

Tolvai Reni: "Nem vagyunk féltékeny típusok"http://www.life.hu/sztarok/20160920-tolvai-reni-es-kedvese-nem-csinalnak-problemat-a-feltekenysegbol-kallay-saunders-andras.htmlA népszerű magyar énekesnő már hat éve boldog párkapcsolatban él kedvesével, Kállay-Saunders Andrással. A pár évekkel ezelőtt, a 2010-es Megasztár alatt ismerte meg egymást. Az elmúlt években egyszer sem fordult még elő, hogy szüneteltették volna a kapcsolatukat, ezért sokan álompárként tekintenek rájuk. Reni szerint ez nem véletlen, hiszen köztük nyoma sincs a féltékenységnek és a szakmai rivalizálásnak. TV + SztárokOrigoCelebek a vásznon: vicces képeken Hollywood legnagyobb sztárjaihttp://www.life.hu/sztarok/20160922-hollywoodi-sztarokat-grafikusok-festmenykent-abrazolnak-a-vasznon.htmlVicces dologra vállalkozott a Design Crowd csoport: szerte a világon művészeket kértek meg, hogy hírességekkel gondolják újra a leghíresebb festményeket. Íme, az eredmény! TV + Sztárok--Továbblépett: Khloe Kardashian 7 évvel fiatalabb férfit szerethttp://www.life.hu/sztarok/20160922-khloe-kardashian-tovabblepett-lamar-odom-mar-a-multe-ujabb-kosarlabdazoba-szerelmes-tristan-thompson.htmlKhloe Kardashian szerelmi élete igen változatos: hol el akar válni Lamar Odomtól, hol visszavonják a keresetet, hol pedig új férfi oldalán mutatkozik. Ezúttal az utóbbin van a sor, megismerhetjük a valóságshow-sztár új kedvesét, a nála 7 évvel fiatalabb sportolót. TV + Sztárok--Hugh Jackmant ostromolják a nők, ő mégis 60 éves szerelmével boldog http://www.life.hu/sztarok/20160922-hugh-jackman-es-60-eves-nagymama-kinezetu-szerelme-deborra-lee-furness-boldog-a-szineszt-hiaba.htmlTagadhatatlanul sármos Hugh Jackman, ráadásul a karrierje is egyre inkább felfelé ível. Rengeteg nő hever a lábai előtt, ő azonban látszólag továbbra is 13 évvel idősebb szerelmével érzi a legjobban magát. TV + Sztárok--Botrány a Nyerő Párosban! Kabát Péter szerint Peller Anna képmutató és gerinctelenhttp://www.life.hu/sztarok/20160922-peller-anna-kiborult-kabat-pesti-levelen-amiben-gerinctelennek-nevezte-a-szinesznot.htmlA Nyerő Páros című műsorból legutóbb Kabát Peti és Róka Adrienn búcsúzott. Egy levelet hagytak csak hátra, amiben a focista durván kiosztotta a sztárvilla szőke színésznőjét. TV + Sztárok--Az 52 éves Détár Enikő szívesen állna újból oltár elé http://www.life.hu/sztarok/20160922-detar-eniko-boldog-kedvesevel-a-szineszno-orommel-allna-oltar-ele-parjaval.htmlA csinos színésznő korábban eldöntötte: nem törődik többet az őt ért vádakkal. Az 52 éves sztár és kedvese között olyan jó az összhang, hogy akár még egy esküvő is szóba jöhet. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.