Sztárban sztár Király Linda kieső műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra el kellett búcsúznunk egy nagyszerű énekestől. Az ország házibulijának vasárnapi kiesője: Király Linda. 

A dögös énekesnő ma este a legendás énekesnőt, nagy példaképét Whitney Houstont elevenítette meg a Sztárban sztár színpadán. Bár a zsűritől igen magas pontszámot kapott, a jelek szerint ez nem volt elég a továbbjutáshoz. Kozma Orsival állt utolsóként a műsor végén, ahonnan Lindának kellett távoznia.

Nem ereszthette ki a hangját

Hat napot töltött kórházban Király Linda a Sztárban sztár indulása előtt, így felkészülni sem nagyon volt ideje és még most is kímélnie kell magát. Az énekesnő gyerekkora óta küszködik a betegséggel. "Próbálom kímélni magam, de nem mindig megy, muszáj gyakorolni a vasárnapi adásokra. Amit meg szoktam engedni magamnak, hogy előző nap, szombaton nem nagyon szólalok meg, hogy minél kipihentebb legyen a hangom, hétfőn pedig szintén kevesebbet beszélek, akkor próbálom kiheverni a hét végét" – mondta a torokproblémákkal küszködő Linda. "Okosan kell énekelnem, van, hogy több van a hangomban, de nem ereszthetem ki, különben rosszabbra fordulhat az állapotom. Ez roppant frusztráló tud lenni, ha egy énekes nem énekelheti ki azt, ami benne van, viszont ha folytatni akarom a versenyt, nem árt féken tartanom a hangom" - tette hozzá néhány napja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.