Világsztárok, akik már felfedezték Magyarországot: elképesztő történetek!

fotó Ryan Gosling színész Jason Statham Magyarország Angelina Jolie Jude Law Harrison Ford
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan nem lesz olyan hollywoodi színész, aki ne tette volna tiszteletét nálunk. Az elmúlt években megsokszorozódott a hazánkban forgatott filmek száma, így nem csoda, ha a színészek közül többen is ide költöztek néhány hónapra. A rajongók nagy örömére volt olyan, aki elhagyta a biztonságot rejtő szállodai szobáját, és örömmel vágott neki az országnak. Bár a lista igen hosszú lenne, mi most összeszedtük a "legbátrabb" sztárokat. 

Harrison Ford

A sztár 2016 júliusában érkezett hozzánk, méghozzá a Szárnyas fejvadász 2 forgatása miatt. Amikor a színészt először - Kisorosziban - látták, az valódi csodaszámba ment, azonban Harrison Ford pár nap alatt annyi helyen bukkant fel Magyarországon, és annyi honfitársunkkal fotózkodott, hogy lassan már az lesz a ciki, ha az embernek még nincs közös képe vele. A sztár nemrégiben a Szentendrei-szigeten bicajozott, ahol egy kutyás párnak szerzett örömet egy közös képpel, majd a pásztori révnél tette tiszteletét egy biciklisnadrágban. Pár nappal ezelőtt pedig görög étteremben jelent meg a barátaival, ahol megkóstolta az ottani ételkülönlegességeket. Ford a csaknem kétmillió forintot érő biciklijét is magával hozta, amelyet a tavalyi repülőgép-balesete óta írtak elő neki, hogy ezzel is építse az izmait.

Forrás: Facebook/Taverna Dionysos

Angelina Jolie

A világ egyik leghíresebb színésznője 2010-ben, A vér és a méz földjén-t forgatta Budapesten, ahova férje, Brad Pitt és hat gyermekük is elkísérte. A híres pár a második kerületi Cirbolya utcában bérelt villát a több hónapos itt-tartózkodásra, nagyobb gyerekeiket pedig egy budai iskolába íratták be. Fiuk, Maddox itt össze is barátkozott egy lánnyal, akivel a mai napig tartják a kapcsolatot. A család szó szerint bejárta az egész fővárost: a legjobb éttermektől kezdve a Szépvölgyi úti McDonald'son át a Lukács fürdőig, sőt még a Hajógyári-szigeten is tiszteletüket tették. Bár Angelinát egy portás átverte, Brad Pitt-től pedig ellopták a méregdrága fényképezőgépét, később mégis pozitívan nyilatkoztak Budapestről. A sztárpár azóta már külön utakon él, hiszen Angelina pár héttel ezelőtt 12 év együttlét, 2 év házasság és hat gyermek után beadta a válókeresetet.

Forrás: AFP

Ryan Gosling

A színész gépe idén júniusban landolt Budapesten, a Szárnyas fejvadász 2 forgatása miatt. A lesifotósok képein jól látszott, hogy a sztár nem egyedül érkezett: vele tartott kedvese, Eva Mendes, két gyermeke és a család kutyája is elkísérte őt a hetekig tartó forgatásra. A pár nem igazán bizonyult lelkesnek a rajongókkal szemben, hiszen többször is elutasították a szelfikre való felkérést. Eva Mendes sűrűn járt a belvárosban, egy alkalommal például mackónadrágban fotózták le az Astoriánál. A Life.hu-nak később nyilatkozott egy stábtag, aki szerint Ryan Gosling nagyon vicces pasi: a forgatáson egy pisztolytartót kellett viselnie az oldalán, ő azonban poénból egy banánt rakott a tartóba, fel-alá mászkált, és várta, mikor veszik észre a dolgot. Bár a sztár szeptember közepén elhagyta az országot, biztosan visszatér még egy-egy jelenet erejéig. A magyar rajongók egy kezdeményezés keretein belül most akár együtt is ebédelhetnek kedvencükkel, amiről itt tájékozódhatsz.

Forrás: AFP

Jason Statham

Az angol színész 2014 áprilisában érkezett hozzánk. Jason Statham a Spy című kémvígjátékot forgatta nálunk, amelyben egy béna, de magabiztos titkosügynököt játszott. Sajtóértesülések szerint a sztár nem spórolt a nálunk töltött egy hónap alatt: közel húszmillió forintért szállt meg Budapesten a Four Seasons Hotelban, ahol több mint egy hónapig lakott egy pazar lakosztályban. Jasonnek a hírek szerint nagyon tetszett a főváros, sőt több pesti szórakozóhelyen is felbukkant. A Life.hu-nak sikerült lencsevégre kapnia a sztárt, aki bár nagyon barátságos volt a rajongókkal, közös kép készítésére nem volt hajlandó.

Forrás: AFP

Jude Law

A női szívek imádott bálványa 2013 márciusában, ugyancsak a Spy című film kedvéért látogatott el hozzánk. A jóképű világsztár már a reptéren kedves volt, hiszen egy pár mondat erejéig hajlandó volt beszélni a sajtó munkatársaival. Elmondta, hogy először jár Budapesten, és nagyon örül, hogy itt lehet. Jude Law a Greshamben szállt meg, de szerencsére ki-be mászkált, így sokszor sikerült lencsevégre kapni. Közben csatlakozott a hírességhez az akkori barátnője, Ruth Wilson is, aki egy gyönyörű csizmát is kapott Jude-tól ajándékba. A látogatás mellé kisebb botrány is társult: a korábban modellként dolgozó Zimány Linda egy szórakozóhelyen összefutott a hírességgel, amiről egy igen félreérthető videó is készült.

Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.